Mel Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 9 minutes ago, Djuro said: vise puta sam se bio u drustvu sa njom, zbog posla. zena je (dakle po izgledu, ne po pameti/sharmu/whatever) zmaj. ne avion nego space shuttle. Moja mama je par puta naletela na nju, otprilike isto kaze. Ja pretpostavljam da je dodatni faktor sto ona deluje raspolozeno kad god je vidim. To na lepotu jos emituje dobru energiju.
Djuro Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 zena uzivo izgleda bolje nego na tv. zraci&privlaci i to na nekom nevidjenom nivou. kazem - mozemo joj mane traziti (i pronalaziti) ali zena ubija kako izgleda i kako se prijatno ponasa. 1
jorma shparga Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 pogled neukaljan mislju + opsluzilac na najvisem nivou i nebo je granica... 4 4
Tihajeza Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 Al je završila na dnevnom tupanu, opravdano. Opravdanije od mnogih koje smo postovali ovde. Tupanka. 7
Sara Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 ...i od toliko izbora žena zmaj se udala za starca foču od stotinu leta, bez da je iko na to naterao ne pije mi vodu al nikako
Djuro Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 pa dobro... svako ima svoje prioritete i svako je kovac svoje srece. ne volimo svi isto.
Moonwalker Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 Za ovo sada sve je to nebitno. Ni koliko je lepa, ni sa kim je bila u vezi i braku. Bitno je da stavlja svoj «brend» u sluzbu ovoga. Kao sto su neki stavili sportske i ostale karijere. Toliko bas gladna nije. 5
Fakundo Sava Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Kakav tenkre pa veliki petak je prvi petak posle svete Petke 1
gospa buba Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 jel se njemu putanja izbrljavila na random ili ima neki sistem? ogavan lik, ne mogu da verujem da za njega nema nikakvo mesto u vladi republike.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
copkillah Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 zna on dobro šta radi, jedan od retkih tamo koji ima nešto mozga
gospa buba Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 on je mozda i bolji naslednik shesheljevog manira od vuchica. u svakom sluchaju ima manje vidljivih mana. mada nema dovoljno prilike da se pokaze.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Pa kod Šešelja je išao i u osnovnu i u srednju.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts