Ryan Franco Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Naprotiv! Ja sam bio zadovoljan BoTom. Mene je recimo mrzelo da izađem na glasanje u drugom krugu. Računao sam da će on i to da obavi mesto mene. :(
расејан Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ali onda očito da ni tu banalnu funkciju (uz lente i odlikovanja) ne može da obavi bez havarije sa heklerajem i daljincima. :DАли пази комбинацију синемаскоп телевизор и нема даљинца. Ето ти те шире слике, сваки час мораш да му приђеш да промениш канал, а слика се шири, шири...
Tihajeza Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ali onda očito da ni tu banalnu funkciju (uz lente i odlikovanja) ne može da obavi bez havarije sa heklerajem i daljincima. :Dpa pošto je predsednik ne samo ovog foruma, nego cele srbije, heklanje i turske serije dođu odgovarajući diskurs. iako znamo da se oko toga toma sigurno nije trudio :D
Frile Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Da ima neku vlast, verujem da bi Toma zaista zabranio prodaju daljinskih upravljača za televizore.Saparmurat Nijazov, pokoj mu duši, je svojevremno zabranio pevanje na plejbek; šta je daljinski naspram toga.
giuseppe Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 (edited) Uhvatio sam sebe da bih, kada bi se ponovo glasalo između Bote i Tome, glasao za Tomu, sada. Prošli put nisam glasao uopšte.Dakle, i pored svih hekleraja i svega ikada što je izjavio. A nije da nije izjavljivao.Nekako... Sigurniji sam jbga. Toma daje to što i obećava. WYSIWYG. Fair enough. Jel to negde normalno? Edited October 18, 2013 by giuseppe
gospa buba Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 kakav nemach pojama :isuse:prava zena gleda seriju i hekla napamet -_-zapravo, slusha seriju, hekla napamet i gleda shta hoce. turski vec nauchila, shpanski, portugalski i hindu, ih! odavno <_<
ToniAdams Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 meni ovo tomino obracanje ko da mu ga je pisao botin tekstopisac.
Кристофер Лумумбо Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 “U Srbiji ima sve manje ručnih radova: žene gledaju serije, više ne heklaju, ne štrikaju. Ja to moram da kažem, jer sam rođen i odrastao u kući u kojoj je sve bilo drugačije. Svako je ponešto radio. Svako se nečim zanimao. Ili je bar čitao, ako nije nešto radio. Ja danas odem kod nekih prijatelja kojima se ništa ne desi ceo dan. Koji ne promene ništa u svom životu ceo dan. Nego – daljinski. Trebalo bi ukinuti daljinske. Pa bar da prošeta do televizora. Da mora da škljocne, kao što smo nekada.”
gospa buba Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 pa lud je textopisac ako vec nije pretrchao ^_^
Filipenko Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ne vidim šta kenjate Tomi, realno, makar vi koji ste đinđićoljupci. Priča isto što i Zoran™ koristeći sebi bliske primere. Moramo da se menjamo, da se unapređujemo svaki dan, i tako dalje. Jebiga, nismo svi dodelili sebi stanove sa trocifrenim brojem kvadrata na Novom Beogradu, niti imamo višestruka državna primanja, pa da imamo tu dozu lagodnosti i opuštenosti u svakodnevnom radu na sebi.A daljinski će naravno biti ukinuti. Već sada imamo televizore koji se kontrolišu glasom i pokretima. Kada se ceo taj sistem bude usavršio, daljinci će biti višak i niko ih neće isporučivati.
ficfiric Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Sere Toma. Lakse je ustati i na dugme promeniti kanal nego pronaci zagubljeni daljinski.
adam Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Sere Toma. Lakse je ustati i na dugme promeniti kanal nego pronaci zagubljeni daljinski.pa ne bas... lakse je naci daljinski nego dugme na televizoru.
Аврам Гојић Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 daljinski je obično dalje nego dugme na televizoru.inače super je kako je postavio da je čitanje nekakva dokona, inferiorna aktivnost :)što se izjave tiče, ona je nekako u duhu evropske tradicije slabih i ekscentričnih predsednika koji lupaju svašta. kao onaj Zeman koji tvrdi da je posle 26. godine pušenje sasvim bezbedno.
Miralem Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 sta ce ti daljinski kad kanali mogu da se menjaju na zvuk. samo dreknes zeni il detetu da dodje i promeni kanal.
Recommended Posts