Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

кад би то са кожом бар било тако лако... :huh:

Posted

па неће зафалити будала...

Posted

sad sam se setio da je nee pominjan na forumu. ne mogu bas svaku budalu da zapamtim

Posted

''Pogledajte ih kako su podmlađeni!'', reče 34-godišnjak koji izgleda kao 13-godišnjak.

• +1 1
Posted

FcyWiDG.jpg

Sve bi bilo u redu da dotična nije novinarka Srpskog telegrafa... :D

• Haha 1
Posted

RhyitXq.jpg

Reketaš je pre samo godinu dana prosio da mu vlasnik Mozzart beta sponzoriše novi film. Međutim, čovek daje bolesnoj deci a ne bolesnim rediteljima i sad ovaj pokreće kampanju za zatvaranje kladionica.

Posted
7 minutes ago, msv said:

Sve bi bilo u redu da dotična nije novinarka Srpskog telegrafa... :D

Mozda se sprema za prelet 

Posted
23 hours ago, msv said:

RhyitXq.jpg

Reketaš je pre samo godinu dana prosio da mu vlasnik Mozzart beta sponzoriše novi film. Međutim, čovek daje bolesnoj deci a ne bolesnim rediteljima i sad ovaj pokreće kampanju za zatvaranje kladionica.

Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari...

• +1 1
Posted
48 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari...

Slažem se, mada je jako teško ne stati na stranu onoga protiv koga je malokurski.

Posted

ju shto su slatki ovi sa suncem mesecom i hologramom :ohmy:

kako je teshko bilo sledbenicima ptolomejskog sistema, ni holograma ni projekcije na vidiku :cry:

skidam kapu praljudima, from dej uan! sve shto je usledilo stvarno je bilo poduhvat :hail: