gospa buba Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 кад би то са кожом бар било тако лако...
copkillah Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 5 minutes ago, Joe D said: ko je sad pa ovaj? kako ti je promakao ovaj biser? ranije je bio jači™, nema ga neko vreme, kako sam kaže, zbog diskriminacije u domaćim medijima https://sasamilivojev.com/biografija/
Joe D Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 sad sam se setio da je nee pominjan na forumu. ne mogu bas svaku budalu da zapamtim
Locust Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 ''Pogledajte ih kako su podmlađeni!'', reče 34-godišnjak koji izgleda kao 13-godišnjak. 1
msv Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Sve bi bilo u redu da dotična nije novinarka Srpskog telegrafa... 1
msv Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Reketaš je pre samo godinu dana prosio da mu vlasnik Mozzart beta sponzoriše novi film. Međutim, čovek daje bolesnoj deci a ne bolesnim rediteljima i sad ovaj pokreće kampanju za zatvaranje kladionica.
de Sisti Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 7 minutes ago, msv said: Sve bi bilo u redu da dotična nije novinarka Srpskog telegrafa... Mozda se sprema za prelet
Frank Pembleton Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 23 hours ago, msv said: Reketaš je pre samo godinu dana prosio da mu vlasnik Mozzart beta sponzoriše novi film. Međutim, čovek daje bolesnoj deci a ne bolesnim rediteljima i sad ovaj pokreće kampanju za zatvaranje kladionica. Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari... 1
copkillah Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 48 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari... Slažem se, mada je jako teško ne stati na stranu onoga protiv koga je malokurski.
gospa buba Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 ju shto su slatki ovi sa suncem mesecom i hologramom kako je teshko bilo sledbenicima ptolomejskog sistema, ni holograma ni projekcije na vidiku skidam kapu praljudima, from dej uan! sve shto je usledilo stvarno je bilo poduhvat
Recommended Posts