Jump to content

Featured Replies

Da li su ti zombiji ikada organizovali neku humanitarnu akciju, naprimer u korist srpske dece sa Kosmeta, kako bi se priblizili zivim sugradjanima?

:lolol:

Nato satnici to tako vec decenijama3181390_1_190Z8L.jpg?version=1288278266

Pa i tu napadaju lokalne Srbe u Budišinu...c,c,c

meni je pak sjajno da kao referencu za filmovanje metisona uzimaju onaj gej film sa fres princem, a ne onaj pravi sa vinsentom prajsom.

Eventualno, da se praktikuju u 4 zida.
4 zida treba naročito ukinuti.
:lol:

kakav idiJot

jeste smešno. ali ja razumem šta je čovek, ovako tupavo, zapravo hteo da kaže.ako pretpostavimo da nije doslovce mislio da onaj ko čita ne radi ništa i da se zalaže za hekleraj i štrikeraj kod žena, nego zamislimo širu sliku, u pravu je?

pa jeste ali to je neko, onako malo opšte mesto. barem meni. imao je i đinđić momente sa pokretanjem i motivisanjem naroda. ono sa spermatozoidima mu je bilo najjače. meni je to malo deplasirano kad dolazi od prvog gospodina. mada ja i dalje ne uspevam da ukapiram koja su grobarova zaduženja i poslovi kao predsednika republike.

pa upravo ta. da kaže pokoju prigodnu.

mada ja i dalje ne uspevam da ukapiram koja su grobarova zaduženja i poslovi kao predsednika republike.
28.09.13-Danas.jpg

Ali onda očito da ni tu banalnu funkciju (uz lente i odlikovanja) ne može da obavi bez havarije sa heklerajem i daljincima. :D

Što ste vi neki nezgodan svet. Ne valja vam BoTa kad uzme vlast u ruke, ne valja vam Toma kad ne radi ništa...