Frile Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 35 minutes ago, djordje geprat said: ovo sam i ja pomislio videvši sliku negde na forumu i zgradu ubacio kao primer zbog čega mi se više i ne smuca kao nekad po centru grada isti slučaj, novi trg republike nisam video, i ne nameravam, ako ne budem primoran. skoro sam prošao pored pokojne železničke stanice, gledam kako čupaju železničke šine pored sajma - tuga do neba. proklete, proklete štetočine. sramim se priznati, ali novogodišnje osvetljenje ispred doma sindikata mi se baš sviđa (gledano izdaleka, u prolazu)
gospa buba Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 jel bash veliki problem da nam se neshto ne svidi a da nije iz vesiceve kujne? mislim, malo mi hevi sent from bubamoto
đorđe geprat Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 ma ima, koliko hoćeš. još od deedesetih. onaj šešeljev zemun, popunjavanje svog mogućeg zelenog prostora i ovde u mojoj novoj okolini, na vidikovcu, recimo, kuće na zgradama, kako odlagati đubre. ali, ovde je sada na delu sjebvanje grada po eksponencionalnoj krivoj. da ne dužim.
đorđe geprat Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 neznam gde sam naleteo na ono o ex državnoj sekretarki kao zaštićenoj od strane DEA pa ću ovo da turim ovde jer se pominje nalog koji je slina dobio u USA. izvor je taboidan ai cela ta tirada pa je ovo možda dobro mesto. malo da se zabavite
MortimerBrewster Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 debil. pre neki vikend na prvoj doveli profesora sa faksa i nekog mentola. mentol tvrdi da je globablno zagrevanje sranje, ne postoji, itd. posle toga ide sms anketa da li postoji globalno zagrevanje - srbi izglasali sa 58% da je to sranje internet postaje zlo
James Marshall Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Jedino se u Srbiji ne hapsi ni za proizvodnju
Arkadija Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Quote (MAPA) STAZAMA MALČANSKOG BERBERINA Manijak devojčicu vodao kroz šume i puteve pored pruge, pa je krio u NAPUŠTENIM KUĆAMA Dno potpuno. Kao da pišu turistički vodič.
đorđe geprat Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Quote NA RAČUNE LEŽE 41.650 DINARA! Građani, stižu naknade! AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. G. DATUM I VREME: 06.01.2020. 09:32 0Naknada za pogrebne troškove 41.650 dinara. biće para
stoka Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 On 15.12.2019. at 15:57, Zico said: Šta alkohol učini od čoveka ... Zato, deco, nemojte da pijete. A ako to već činite, samo umereno i u posebnim prilikama ...
JozoMujica Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Ne znam ni da li ima više smisla pojedine kačiti ovde, svakodnevni su kandidati...
Recommended Posts