Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Pa oni su stari ortaci[emoji769]...Ali ipak... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 34 minutes ago, copkillah said: On ovakve ispade™ ima otkako je otvorio tviter, tako da čisto sumnjam da im se odnos promenio. Znam, zato me i čudi da su uopšte pristali da endorsuju bilo šta što ima veze sa ovom pojavom.
copkillah Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 23 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa oni su stari ortaci... Ali ipak... ... Shiit has hit the fan... 21 minutes ago, James Marshall said: Znam, zato me i čudi da su uopšte pristali da endorsuju bilo šta što ima veze sa ovom pojavom. Frenk je objasnio, "ortaci ne znaju" kao što Vikler rekao. Kad je neko ortak, onda lako prelaziš preko nekih stvari ili ih ne primećuješ ili ih ignorišeš. Setimo se slučajeva Gondža™ ili Džoni Racković, gde su ih ortaci branili naslepo, ne znajući šta se stvarno desilo.
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Just now, copkillah said: Frenk je objasnio, "ortaci ne znaju" kao što Vikler rekao. Kad je neko ortak, onda lako prelaziš preko nekih stvari ili ih ne primećuješ ili ih ignorišeš. Setimo se slučajeva Gondža™ ili Džoni Racković, gde su ih ortaci branili naslepo, ne znajući šta se stvarno desilo. Ne znam na koga je Frenk referisao kao na "ortake", koliko sam skapirao D&M (zapravo više D, M-a prilično boli ona stvar za ovakve pojave) su dali boost ovom potkastu prvenstveno zbog Mašića i Skroze (a možda i tviter ratnice Bojane Maljević), a da su se kao "nismo slušali, pa pružamo podršku naslijepo" ogradili od Duleta Glavonje. Ali, kao što ti reče, svi znamo ko je Dule Glavonja, bježiš od njega na svakom nivou, da ne bi fasovao fašistoidni urbanitis džiberitis, nema tu mjesta nikakvoj podršci ni naslijepo, čak i da preko puta njega sjede Džoi Ramone i Zoran Đinđić lično.
Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ne znam na koga je Frenk referisao kao na "ortake", koliko sam skapirao D&M (zapravo više D, M-a prilično boli ona stvar za ovakve pojave) su dali boost ovom potkastu prvenstveno zbog Mašića i Skroze (a možda i tviter ratnice Bojane Maljević), a da su se kao "nismo slušali, pa pružamo podršku naslijepo" ogradili od Duleta Glavonje. Ali, kao što ti reče, svi znamo ko je Dule Glavonja, bježiš od njega na svakom nivou, da ne bi fasovao fašistoidni urbanitis džiberitis, nema tu mjesta nikakvoj podršci ni naslijepo, čak i da preko puta njega sjede Džoi Ramone i Zoran Đinđić lično. Mislio sam na Glavonju kod ortakluka[emoji769] ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Just now, Frank Pembleton said: Mislio sam na Glavonju kod ortakluka ... Shiit has hit the fan... Priznajem da sam propustio tu epizodu o ortačenju Glavonje sa nekim iz dvojca D&M, kažem, slušao sam ih prije par sedmica, kad su pominjali ovaj potkast, i da su se ogradili od Glavonje, ali iskreno, nedovoljno za moj ukus. Ko što rekoh, sve što ima veze sa dotičnim ne treba ni pipati i podržavati, pa makar imalo Seal of approval od strane konzilijuma neuropsihijatara.
JozoMujica Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 (edited) 18 minutes ago, copkillah said: sad mi apsolutno ništa nije jasno Ni meni, vidim ovaj je ipak neki selebriti, zovu ga u emisije a ne bi trebalo, o čemu se radi, ko je on...? Neka beogradska seoska luda? Edited December 9, 2019 by JozoMujica
slepa živana Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 8 minutes ago, JozoMujica said: Ni meni, vidim ovaj je ipak neki selebriti, zovu ga u emisije a ne bi trebalo, o čemu se radi, ko je on...? Neka beogradska seoska luda? staari panker.
copkillah Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 39 minutes ago, JozoMujica said: Ni meni, vidim ovaj je ipak neki selebriti, zovu ga u emisije a ne bi trebalo, o čemu se radi, ko je on...? Neka beogradska seoska luda? Ma ne to, nego ovo, ako sam razumeo, da je sarađivao sa D&M? A ovako, has-been lik, ili kako živana reče
I*m with the pilots Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Just...wow. https://mobile.twitter.com/paparazzque/status/1204325090239959040?fbclid=IwAR1aQudCYAnGgf9-puMUAediQPIL-pvu6kMJa-au-jAy12FEUjtht5yRqnQ
Tihajeza Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Ova druga je neka druga voditeljka koja se javlja u studio, a ova je kao podučava u lajvu? Ljanka.
mraki Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Da, postavio ja već na temi Prve tv. Teško djubre od osobe.
nenad Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 minute ago, mraki said: Da, postavio ja već na temi Prve tv. Teško djubre od osobe. ajde sto je djubre, nego je i glupa pride.
Recommended Posts