Jump to content

Featured Replies

krstic se bas pomamio, na kraju ce mu i AV reci nemoj vise ko boga te molim

Ušao u 1 jak finiš!

Najjače mu je ovo pod 6. za Koraksa, Jeremića i zarđalu kašiku.
Nesretnik izgleda misli da zarđala kašika ide uz svakog predsednika ili premijera, kao žezlo uz kralja :D

Edited by colonelo

Retko besmislena pojava ovaj Krle. Kao kada bi medijski prostor dali krpelju ili pijavici.

Ali ovi pokušaji duhovitosti :D

Edited by James Marshall

Originalna postava Idola, zaslužna za sve pjesme, prema Krlu

zyiz2e.jpg

A stvarno šteta da tako pametnom (i mudrom) čoveku ne daju da nekom bude savetnik, ko zna šta bi sve zajedno mogli da urade...

hihi, dao dobri bob da postane konsiljere i pusiju, ko što je bio boti, pa da se i ovaj samouruši u roku od skoro pa odma... ^_^

al stvarno je komplet paramecijum... :isuse:

Edited by Joshua

chekaj a jel bule goncic beshe bio slobodanov lik josh onda? shta ce njemu nastavljach 5 oktobra? :blink:

nema to veze. štas navalila na tu koherentnost ko mutav na na šta već navaljuje mutav (? stao mi mozak) ^_^

nema to veze. štas navalila na tu koherentnost ko mutav na na šta već navaljuje mutav (? stao mi mozak) ^_^

mutav navaljuje na telefon a lud na vrata -_-

fala :D

Pa daju mu 2500e mesecno za neke valjda konsultantske usluge.

ko, gde?

ko, gde?

Neko. Videti pod NOVA PR

Bože sačuvaj, pa ne bih nikad mogla za dva i po soma da sebe dovedem u situaciju da niko neće na ulici da mi se javi. Sad ne znam ni koja bi to cifra bila u stvari.

Doduše, meni glava puna superega, te šta će ovaj da pomisli, da se onaj tamo ne razočara,...