Lezilebovich Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 nepravedno zapostavljena tema Penzioneri ne plaćaju sami, jer im penzije isplaćuje država, a penzije se isplaćuju od onoga što zarade zaposleni. Zato dosta zamene teza – zaključio je Petronijević, uz opasku da se „bune jedino bogati penzioneri”. Link to comment
Tihajeza Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 i meni to bila prva pomisao, ali rekli smo nema političara. Link to comment
copkillah Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 nepravedno zapostavljena tema bivši diler Link to comment
yolo Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 krleta već mogu da zamislim kako priča sa nekim na ulici a iza leđa mu se prišunja dete koje se vraća iz obdaništa i ispiša mu se po nozi. Link to comment
Ryan Franco Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 https://blog17dan.wordpress.com/2015/01/07/volim-te-srbijo-ali-sebe-volim-vise/ Patriotizam je ono kad se naježiš dok igra reprezentacija a ipak odlučiš da odeš. Patriotizam je ono kad uvek zaplačeš uz Baladu Disidenata a ipak odlučiš da odeš. Patriotizam je ono kad ti majka plače jer odlaziš a ipak odeš. Patriotizam je ono kad puniš džakove sa peskom na Makišu a ipak odlučiš da odeš. Patriotizam je ono kad u svakom od svojih prijatelja koji ostaju ostaviš po deo svoje duše, a ipak odeš. Patriotizam je ono kad znaš Oče Naš napamet a ipak odlučiš da odeš. Link to comment
gospa buba Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 uh, srce mi se cepa. u fulu -_- Link to comment
James Marshall Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Stigao do "Balade disidenata" i tu sam se smorio. Link to comment
Ryan Franco Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 To je vrhunac. Posle ide nizbrdo. Link to comment
Singer Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 ja uopšte nisam patriota Link to comment
Прслин Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Патриотизам је оно кад ово прочиташ до краја, а ипак одлучиш да не одеш. Link to comment
gospa buba Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 (edited) ja uopšte nisam patriota pa kako mislish, samo sedish tu i smarash, placash neki bedan porez. jadniche. ti ne znash kako se vole srbija -_- edip@praslin. ja se onako intenzivno uzdrzavam da se ne iznapominjem matere patrioti. a ti? ^_^ Edited January 11, 2015 by gospa buba Link to comment
aram Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 aman, a ko je patriota, ne da mi se da mu klikcem po blogu? Link to comment
gospa buba Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 (edited) aman, a ko je patriota, ne da mi se da mu klikcem po blogu? pa on je. shto je toliko sve voleo a otisho. jezio se, volontirao, fragmentirao dushu. i otishao. i sad uziva u samom sebi. a i shta ce drugo chovek... :( edip. ako bash nemash neki obermazohizm, dosta ti je onaj ulomak gore. ja uostalom ne volem da se ljudi toliko muche. naprotiv, najbolje da je svima lepo -_- Edited January 11, 2015 by gospa buba Link to comment
Recommended Posts