Jump to content
IGNORED

nesto sto ste jeli, a ne znate sta je to.

hoffnung

Recommended Posts

Posted

jes, crni. i ljubicasti kroNpir bio uz to :D

+1 :D

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kobni zelaya

11

• keksi krem

11

• darling

10

• MayDay

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja kupio tamno ljubicaste sargarepe negde pred noc vestica, kao da probam. zali boze para. presno farba ruke I sve s cim je u dodiru a kad se proba kuvati farba ode u hranu I pretvara je u mulj. sargarepa ostane dosta svetlija, onako prljavo siva, kao iz blata pa nedoprana. nazalost stavio sam je I u pilecu supu - katastrofa. ideja je bila da imam obicnu sargarepu, ljubicastu I paskanat, kao neku trobojku korenja. izgledalo kao da sam zaronio lonac u savu pri obali, tamo gde ima dosta onog finog glatkog blata, pa s tim kuvao. sve u svemu - necu vise nikad.

Posted

nisam probao u rerni al mislim da se necu vise zezati posle ovog iskustva.

Posted

ja kupio tamno ljubicaste sargarepe negde pred noc vestica, kao da probam. zali boze para. presno farba ruke I sve s cim je u dodiru a kad se proba kuvati farba ode u hranu I pretvara je u mulj. sargarepa ostane dosta svetlija, onako prljavo siva, kao iz blata pa nedoprana. nazalost stavio sam je I u pilecu supu - katastrofa. ideja je bila da imam obicnu sargarepu, ljubicastu I paskanat, kao neku trobojku korenja. izgledalo kao da sam zaronio lonac u savu pri obali, tamo gde ima dosta onog finog glatkog blata, pa s tim kuvao. sve u svemu - necu vise nikad.

:lolol:  Ali verovatno ipak makar nije pokvarila ukus?

Posted (edited)

- Турска верзија умака од белог лука (garlic sauce)

- Грчка верзија Мелизано салате. Деловало по укусу на самлевену паприку из туршије. Није помогло ни кад је стигло објашњење на енглеском (eggplant - звучи да име везе са јајима :unsure:  ). Тек уз помоћ Гугла решена мистерија.

Edited by dekki