renne Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Ipak nekako servira za mečПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Pobedi, jedino dobro je 13 asovaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Mil@n Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dobro je i što mu se dešavaju sranja, bolje tako nego da prvih 3, 4 kola izgubi sve zajedno 20 gemova pa pomisli da je gospodar univerzuma.
harper lee Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Novak je u katastrofalno losoj kondiciji i iz toga dolaze svi problemi u igri. Voleo bih da gresim ali se bojim da ce mu prvi dugacak, naporan i komplikovan mec biti poslednji ili pretposlednji na turniru. Manje UN-a, fondacija i drugih gluposti, vise biciklica na brdima oko Monte Karla i trebalo bi sve to da dodje u red. Samo mu treba nesto da ga pokrene i motivise, a kako je Nadal krenuo da igra cenim da ce taj motiv biti gubitak prvog mesta.
keitel Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Da rezimiramo žreb još jednom, Dimitrov out, Fonjini out, Delpo out, Marej još uvijek ima Berdiha u svom dijelu..čini mi se da bi ovo mogao da bude najlakši put do finala nekog gren slema koji je Novak ikada imao.
General Ripper Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Da rezimiramo žreb još jednom, Dimitrov out, Fonjini out, Delpo out, Marej još uvijek ima Berdiha u svom dijelu..čini mi se da bi ovo mogao da bude najlakši put do finala nekog gren slema koji je Novak ikada imao.Ali tu je Tommy Haas,u njegovoj četvrtini.
Tinman Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Kvitova gubi 6:4 i 5:0 od Riskeedit: izgubila Petra, bila je nesto povredjena Edited August 31, 2013 by Tinman
duda Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 pozdrav društvo, odoh na moretaman da se ne sekiram kada ovi naši krenu da ispadaju
renne Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 UživajПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Arkadija Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dudo, lepo se provedi :)mi koji smo se vratili da gledamo drugu nedelju Us opena, sigurno ćemo se nervirati
freakns Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dudo, lepo se provedi :)mi koji smo se vratili da gledamo drugu nedelju Us opena, sigurno ćemo se nerviratigovori u svoje ime~!pocinje NFL u nedelju sledecu, nemam ja zivaca i za jedno i za drugo... znaci, US Open, opustencija :D
Arkadija Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Kako nemaš vremena? Odgledaš finale tenisa i onda se prepustiš čarima tog čudnog sporta :D
Garnirung Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 pozdrav društvo, odoh na moretaman da se ne sekiram kada ovi naši krenu da ispadajuPropuštaš istorijsko srpsko žensko finale? :PAj uživaj
duda Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 e fala svima na lepim zeljama.Ajd ovde ostavljajte rezultate, ja ipak ne mogu be nerviranja a iz nekog razloga ne mogu da pristupim oficijelnom us sajtu sa ovog krsa od telefona.A prosle godine sam mogla
freakns Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Berdych pokido Benneteaua, prelaka tri seta(gledao sam malo, Berdych je igrao nikada bolje). Wawa se malo mucio sa Baghdatisom, 3-1, 7-6 bilo u cetvrtom. Murray 7-6 u prvom, ali onda lako drugi, i sada ce cini mi se lako i treci(ne gledam tako da ne znam kako igra...)
Recommended Posts