Jump to content
IGNORED

US Open PbP

renne

Recommended Posts

Posted

Ipak nekako servira za mečПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

70

• renne

58

• harper lee

52

• duda

43

Top Posters In This Topic

Posted

Pobedi, jedino dobro je 13 asovaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Dobro je i što mu se dešavaju sranja, bolje tako nego da prvih 3, 4 kola izgubi sve zajedno 20 gemova pa pomisli da je gospodar univerzuma.

Posted

Novak je u katastrofalno losoj kondiciji i iz toga dolaze svi problemi u igri. Voleo bih da gresim ali se bojim da ce mu prvi dugacak, naporan i komplikovan mec biti poslednji ili pretposlednji na turniru. Manje UN-a, fondacija i drugih gluposti, vise biciklica na brdima oko Monte Karla i trebalo bi sve to da dodje u red. Samo mu treba nesto da ga pokrene i motivise, a kako je Nadal krenuo da igra cenim da ce taj motiv biti gubitak prvog mesta.

Posted

Da rezimiramo žreb još jednom, Dimitrov out, Fonjini out, Delpo out, Marej još uvijek ima Berdiha u svom dijelu..čini mi se da bi ovo mogao da bude najlakši put do finala nekog gren slema koji je Novak ikada imao.

Posted
Da rezimiramo žreb još jednom, Dimitrov out, Fonjini out, Delpo out, Marej još uvijek ima Berdiha u svom dijelu..čini mi se da bi ovo mogao da bude najlakši put do finala nekog gren slema koji je Novak ikada imao.
Ali tu je Tommy Haas,u njegovoj četvrtini.
Posted (edited)

Kvitova gubi 6:4 i 5:0 od Riskeedit: izgubila Petra, bila je nesto povredjena

Edited by Tinman
Posted

pozdrav društvo, odoh na moretaman da se ne sekiram kada ovi naši krenu da ispadaju

Posted

UživajПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

dudo, lepo se provedi :)mi koji smo se vratili da gledamo drugu nedelju Us opena, sigurno ćemo se nervirati

Posted
dudo, lepo se provedi :)mi koji smo se vratili da gledamo drugu nedelju Us opena, sigurno ćemo se nervirati
govori u svoje ime~!pocinje NFL u nedelju sledecu, nemam ja zivaca i za jedno i za drugo... znaci, US Open, opustencija :D
Posted

Kako nemaš vremena? Odgledaš finale tenisa i onda se prepustiš čarima tog čudnog sporta :D

Posted
pozdrav društvo, odoh na moretaman da se ne sekiram kada ovi naši krenu da ispadaju
Propuštaš istorijsko srpsko žensko finale? :PAj uživaj
Posted

e fala svima na lepim zeljama.Ajd ovde ostavljajte rezultate, ja ipak ne mogu be nerviranja :lol: a iz nekog razloga ne mogu da pristupim oficijelnom us sajtu sa ovog krsa od telefona.A prosle godine sam mogla :frust:

Posted

Berdych pokido Benneteaua, prelaka tri seta(gledao sam malo, Berdych je igrao nikada bolje). Wawa se malo mucio sa Baghdatisom, 3-1, 7-6 bilo u cetvrtom. Murray 7-6 u prvom, ali onda lako drugi, i sada ce cini mi se lako i treci(ne gledam tako da ne znam kako igra...)