Max Morlock Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Golden Masters se pretvorio u Golden shower.
duda Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 novakovo samopouzdanje je na baš niskom nivoumožda mu je i bolje ovako nego da ga opet dere nadal
renne Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Realno treba da se penzioniše, da se ne bruka višeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Čutura Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) de je sg onaj frik da nam objasni..ma daleko je on od penzije, al morace ozbiljno da se presabere i da odluci sta su mu prioriteti. Edited August 16, 2013 by Takanohana
Arkadija Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ovo je postalo zabrinjavajuće, psihološki je skroz u minusu, čim se došlo na korak da protivnik pobedi, Novak počinje da greši kao početnik
duda Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) pa dobro je ovoali nije dovoljnotreba još neki izner, anderson, kolšrajber, šta znam, da ga izbubeca pa će on da se trgneproblem je samo što je teže da se tako nešto desi na gs zbog tri dobijena pa će i na uso verovatno daleko da doguraed. Novak počinje da greši kao početnik jedna reč - samopouzdanje Edited August 16, 2013 by duda
duda Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ma znam da nije, dapače, jako nije dobrotreba mu još neki grđi poraz i treba mu dr ćetko
Čutura Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 nista sutra navijamo za dzelejnu, ko zna dokle moze ludaca :D
Afterburner Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) on decko ima neke problemejedno je nedostatak samopouzdanja. sasvim drugo katatonicni dozivljaji i pozitivnog i negativnog razvoja situacije na terenukao da mu je mozak ispran, kao da ga zabolemeni je ok i da ga bas briga, samo to nije u skladu sa onim sta je pricao i obecavao na docecima, niti u skladu sa onim sto prica cele godine kada su ciljevi u pitanju, mada odaje naznake zablude kada iskazuje zadovoljstvo svojom igrom posle svakog od ovogodisnjih porazaocekujem uzbudjenje i povodom ovog koje ce postideti i ekstazu ane ivanovic pred svaki novi dueldeluje mi da, na osnovu iznad pomenutog tu lezi neki problem jer cinjenicno postoji jaz izmedju zelja i mogucnosti, a takva provalija izostaje kod onih kojima nedostaje motivtim pre su mi halucinogene umirujuce izjave nakon meceva izgubljenih duplim greskama u odsudnim momentima Edited August 16, 2013 by Afterburner
duda Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 nije mi baš najjasnije u čemu ti misliš da leži problem
Recommended Posts