kobni zelaya Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ruski kovčeg, naravno...Darabont, preterivanje, ali nije on zbog režije onako visoko na IMDB-u...Argo nije dobio Oskara za režiju, nije bio čak ni nominovan, pa mi izmiče šta hoćeš sa tim... Veći ti je zicer da pljuješ Emerihov Anonimus :DPa nije dobio za režiju, ali je dobio za najbolji film.Emeriha nisam gledao uopšte, niti jedan sekund.A zbog čega je Šošenk prvi na imdbu - nemam pojma, zaista, to mi je teška zagonetka.
Ravanelli Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) Leon profesionalace da. šošenk istodrajv Edited July 31, 2013 by Ravanelli
kobni zelaya Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 drajv Ma to uopšte nije precenjen film, osim ovde na forumu. Kritika je uglavnom od njega napravila pitu, a neka ozbiljnija poseta publike je izostala. Jedino je precenjen u Kanu, ali nije ni prvi ni poslenji put.
kim_philby Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ma to uopšte nije precenjen film, osim ovde na forumu. Kritika je uglavnom od njega napravila pitu, a neka ozbiljnija poseta publike je izostala. Jedino je precenjen u Kanu, ali nije ni prvi ni poslenji put.naravno da nije precenjen. pri tome je imao dobre kritike i kultni status koji zasluzuje. stavise, taj film je potcenjen na forumu. i malo ste vec dosadni osim sto ste primer kinotecke/ebertovske filmofilije-kao- bolesti.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Аврам Гојић Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 definitivno Tarkovski, miljenik FDU, a dosadan ubi boze.Orson Vels, pogotovo u "Touch of Evil", osrednji noar.ko jos...Kurosava. filmovi su mu danas negledljivi.
Ravanelli Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) osim sto ste primer kinotecke/ebertovske filmofilije-kao- bolesti.to boli Edited July 31, 2013 by Ravanelli
morgana Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 evo ja nisam taj film kilbijev primjer pa opet radosno usklikcem: drajv je precijenjen, drajv je precijenjen! linc je precijenjen.
kim_philby Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 to bolii mene je prvi putSent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 evo ja nisam taj film kilbijev primjer pa opet radosno usklikcem: drajv je precijenjen, drajv je precijenjen! linc je precijenjen.morg, to je muska bolest. ko kod barouza.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Zverilla Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) linc je precijenjen.+tisucu. i da dodam hickoka, filmovi su mu totalno Edited July 31, 2013 by Zverilla
Аврам Гојић Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 i da dodam hickoka, filmovi su mu totalno da, njega sam zaboravio
Recommended Posts