July 31, 201311 yr Ruski kovčeg, naravno...Darabont, preterivanje, ali nije on zbog režije onako visoko na IMDB-u...Argo nije dobio Oskara za režiju, nije bio čak ni nominovan, pa mi izmiče šta hoćeš sa tim... Veći ti je zicer da pljuješ Emerihov Anonimus :DPa nije dobio za režiju, ali je dobio za najbolji film.Emeriha nisam gledao uopšte, niti jedan sekund.A zbog čega je Šošenk prvi na imdbu - nemam pojma, zaista, to mi je teška zagonetka.
July 31, 201311 yr drajv Ma to uopšte nije precenjen film, osim ovde na forumu. Kritika je uglavnom od njega napravila pitu, a neka ozbiljnija poseta publike je izostala. Jedino je precenjen u Kanu, ali nije ni prvi ni poslenji put.
July 31, 201311 yr Ma to uopšte nije precenjen film, osim ovde na forumu. Kritika je uglavnom od njega napravila pitu, a neka ozbiljnija poseta publike je izostala. Jedino je precenjen u Kanu, ali nije ni prvi ni poslenji put.naravno da nije precenjen. pri tome je imao dobre kritike i kultni status koji zasluzuje. stavise, taj film je potcenjen na forumu. i malo ste vec dosadni osim sto ste primer kinotecke/ebertovske filmofilije-kao- bolesti.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
July 31, 201311 yr definitivno Tarkovski, miljenik FDU, a dosadan ubi boze.Orson Vels, pogotovo u "Touch of Evil", osrednji noar.ko jos...Kurosava. filmovi su mu danas negledljivi.
July 31, 201311 yr osim sto ste primer kinotecke/ebertovske filmofilije-kao- bolesti.to boli Edited July 31, 201311 yr by Ravanelli
July 31, 201311 yr evo ja nisam taj film kilbijev primjer pa opet radosno usklikcem: drajv je precijenjen, drajv je precijenjen! linc je precijenjen.
July 31, 201311 yr evo ja nisam taj film kilbijev primjer pa opet radosno usklikcem: drajv je precijenjen, drajv je precijenjen! linc je precijenjen.morg, to je muska bolest. ko kod barouza.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
July 31, 201311 yr linc je precijenjen.+tisucu. i da dodam hickoka, filmovi su mu totalno Edited July 31, 201311 yr by Zverilla