July 2, 20159 yr Ne primecujem nikakvu euforiju, ni na topiku, ni po medijama, a danas Tschuka igra Evropu. Gredig se ponoviti nece, Domzale pada. Steta sto cu se smarati u nasoj najdubljoj rupi gledajuci Noja, pa necu ispratiti majstore sa brda. Edited July 2, 20159 yr by Nikodije
July 2, 20159 yr Ali si svakako dobrodosao sledeci cetvrtak na Brdašcetu! x ili 2 veceras. Edited July 2, 20159 yr by Apollo Creed
July 2, 20159 yr Dolazim verovatno. Bio sam i prosle godine protivu Grediga, kada se spustio avidjeni pljusak, pa sam celo prvo poluvreme gledao iz nekog siblja na vrhu istocne tribine.
July 2, 20159 yr Čuka je i prošle godine prošla prvo kolo. Neke Sanmarićane. Ove je teži posao u prvom kolu
July 2, 20159 yr Čuka je i prošle godine prošla prvo kolo. Neke Sanmarićane. Ove je teži posao u prvom kolu Santa Huliju iz Andore. Ne razumem kako su prosle godine bili povlasceni u prvom kolu, a ove godine nisu. Uefa mafiosi.
July 2, 20159 yr To je realan cilj, samo da ne krene rasprodaja - kapiram da su Srnic i Stojiljkovic vec na izlaznim vratima.
July 2, 20159 yr Jeste Andora. Imam utisak da je prošle godine bilo lakše u I kolu, a teže u II. Samo treba sada dobaciti do drugog, onda ni treće neće biti daleko.
July 2, 20159 yr Jeste Andora. Imam utisak da je prošle godine bilo lakše u I kolu, a teže u II. Samo treba sada dobaciti do drugog, onda ni treće neće biti daleko. To vazi i za Zvezdu i Vosu. Cini mi se da svi imaju tezi posao u prvom, nego u drugom kolu. Edited July 2, 20159 yr by Nikodije