Apollo Creed Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Mrzi me i da se popnem do stadiona na vr' brda,a kamoli da dolazim u Slo...
Apollo Creed Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Lagano i u 2.kolu, malo dalji put,al sve ce biti zavrseno vec na Brdu...
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Ne primecujem nikakvu euforiju, ni na topiku, ni po medijama, a danas Tschuka igra Evropu. Gredig se ponoviti nece, Domzale pada. Steta sto cu se smarati u nasoj najdubljoj rupi gledajuci Noja, pa necu ispratiti majstore sa brda. Edited July 2, 2015 by Nikodije
Apollo Creed Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Ali si svakako dobrodosao sledeci cetvrtak na Brdašcetu! x ili 2 veceras. Edited July 2, 2015 by Apollo Creed
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Dolazim verovatno. Bio sam i prosle godine protivu Grediga, kada se spustio avidjeni pljusak, pa sam celo prvo poluvreme gledao iz nekog siblja na vrhu istocne tribine.
Jozef K. Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Čuka je i prošle godine prošla prvo kolo. Neke Sanmarićane. Ove je teži posao u prvom kolu
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Čuka je i prošle godine prošla prvo kolo. Neke Sanmarićane. Ove je teži posao u prvom kolu Santa Huliju iz Andore. Ne razumem kako su prosle godine bili povlasceni u prvom kolu, a ove godine nisu. Uefa mafiosi.
Apollo Creed Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Svejedno, cilj je ulazak u LE, znaci mora se pobedjivati.
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 To je realan cilj, samo da ne krene rasprodaja - kapiram da su Srnic i Stojiljkovic vec na izlaznim vratima.
Jozef K. Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Jeste Andora. Imam utisak da je prošle godine bilo lakše u I kolu, a teže u II. Samo treba sada dobaciti do drugog, onda ni treće neće biti daleko.
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Jeste Andora. Imam utisak da je prošle godine bilo lakše u I kolu, a teže u II. Samo treba sada dobaciti do drugog, onda ni treće neće biti daleko. To vazi i za Zvezdu i Vosu. Cini mi se da svi imaju tezi posao u prvom, nego u drugom kolu. Edited July 2, 2015 by Nikodije
Apollo Creed Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Normalno Adidas, a ne neke Legea krpe i propala Puma...
pbg12345 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 adidas&nike dobitna kombinacija al su im lepe kopacke :D
Recommended Posts