Jump to content
IGNORED

FK Čukarički


levi

Recommended Posts

 • Replies 481
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • levi

  66

 • Apollo Creed

  46

 • Ted

  29

 • Nikodije

  19

Top Posters In This Topic

moj Čuka zaslužio topic :Hail: :Hail: :Hail:ove sezone prva dva kluba u crno-belom, treći i četvrti crveno-beliinače nadmorska visina je veliki problem kod nas na Brdu, i trava je visoka, često duvaju orkanski vetrovi, vazduh je redak

Edited by Ted
Link to comment

Bio sam ubedjen da je arhitektonski nemoguce na toj strani izgraditi tribinu... :o Prošao juče i nisam mogao da verujem...Inače, neverica da Čukarac ima topić :wub:

Edited by Apollo Creed
Link to comment

da, to je tamo gde je bila "loža", odnosno seoska osmatračnica na labavim drvenim nogicama.....biće uživancija, prošetam 5 minuta do stadiona i gledam superligu u večernjem terminu

Link to comment

ja sam bio samo jednom na čuki, bilo je to 95. kad smo gostovali tamo. jedva dobili 2-1, evro golom dejana vukićevića sa 30 metara u rašlje.

Link to comment

eh... viđam ga jednom u tri godine, ne živi više ovde kod mene.edit: reč je o ivanu popoviću, koji je i počeo u čuki, pa posle u radničkom iz obrenovca, pa u voši, pa posle i u mađarskoj, ujpešt doža. inače jedno vreme, u muslinovoj eri, bio na ivici da potpiše za zvezdu. igrao za mlade u onoj tekmi kad smo izgubili od hrvata 2-6, branio đoka topalović, takođe moj komšija. još jedna zanimljivost, išao je u isti razred sa kežmanom, u osnovnoj, ovde na ceraku, a i moj mlađi burazer s njima. u tom istom razredu bio je i sadašnji trener voše, marko nikolić, dakle, kežin drugar još iz osnovne. sve je to generacija 1979.

Edited by MocaVukotic
Link to comment

Najbolja uspomena sa Brda - tekma 8. decembra 2002. 10 godina Tokija. Gubimo 2:0, na kraju Lerinc baca dres u publiku, a ovi mu ga vracaju :lol:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...