Jump to content
IGNORED

FK Čukarički


levi

Recommended Posts

 • Replies 481
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • levi

  66

 • Apollo Creed

  46

 • Ted

  29

 • Nikodije

  19

Top Posters In This Topic

moj Čuka zaslužio topic :Hail: :Hail: :Hail:ove sezone prva dva kluba u crno-belom, treći i četvrti crveno-beliinače nadmorska visina je veliki problem kod nas na Brdu, i trava je visoka, često duvaju orkanski vetrovi, vazduh je redak

Edited by Ted
Link to comment

Bio sam ubedjen da je arhitektonski nemoguce na toj strani izgraditi tribinu... :o Prošao juče i nisam mogao da verujem...Inače, neverica da Čukarac ima topić :wub:

Edited by Apollo Creed
Link to comment

da, to je tamo gde je bila "loža", odnosno seoska osmatračnica na labavim drvenim nogicama.....biće uživancija, prošetam 5 minuta do stadiona i gledam superligu u večernjem terminu

Link to comment

eh... viđam ga jednom u tri godine, ne živi više ovde kod mene.edit: reč je o ivanu popoviću, koji je i počeo u čuki, pa posle u radničkom iz obrenovca, pa u voši, pa posle i u mađarskoj, ujpešt doža. inače jedno vreme, u muslinovoj eri, bio na ivici da potpiše za zvezdu. igrao za mlade u onoj tekmi kad smo izgubili od hrvata 2-6, branio đoka topalović, takođe moj komšija. još jedna zanimljivost, išao je u isti razred sa kežmanom, u osnovnoj, ovde na ceraku, a i moj mlađi burazer s njima. u tom istom razredu bio je i sadašnji trener voše, marko nikolić, dakle, kežin drugar još iz osnovne. sve je to generacija 1979.

Edited by MocaVukotic
Link to comment

Najbolja uspomena sa Brda - tekma 8. decembra 2002. 10 godina Tokija. Gubimo 2:0, na kraju Lerinc baca dres u publiku, a ovi mu ga vracaju :lol:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...