ajgor Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Počelo je i Svetsko prvenstvo, vidim da Arena ima bar po jedan prenos dnevno i po neki snimak. Od timova koji igraju playoff NHL, je li neko pustio koga od poznatijih da ode na SP?
Miljenko Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 USA ima par igraca iz Detroita, Thomas je na golu. Sinoc je bilo fino mlacenje protiv Svajcarske. Neocekivano ostar mec. Berra je na golu Svajcarske.
malkin Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 (edited) ludilo je ova kalifornijska serija, baš dobar hokej. vrlo sam zadovoljan što se nisam nakanio da ovde otpisujem Anahajm kad sam čuo da će Gibson da startuje četvrtu ruki golman, prvi plejof start, shutout Edited May 11, 2014 by malkin
Miljenko Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Pogledah sastave reprezentacija. Hertl igra za Cehe. I Jagr je tu. Kanadjani imaju solidan tim, kompletno iz NHL lige. Tatar igra za Slovake. Rinne na golu Finske. Bobrovsky i Khudobin, na golu Rusije. Trio iz Capitalsa, Ovechkin, Orlov, Kuznetsov, je naravno tu. Ameri imaju dosta mladih igraca u ekipi, pomenuh Thomasa na golu. Svajcarci skoro kompletni.
malkin Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 e ako sad 87 i 71 pogube živce, piši propalo. Rendžeri Krizbiju ciljaju vrat i glavu od početka serije, ali to nije smetalo dok se vodilo u utakmicama... loše ovo izgleda.
malkin Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Njujork je sad favorit. poznato je da Pingvini numeju da završe seriju kod kuće, još kad je igraju nakon dva poraza, nabrijani i nadrndani... biće to izrazito mučna utakmica za gledanje u utorak.
Miljenko Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Pfff, prodjose Rangersi. Ovoliko suteva i samo jedan gol. Lundqvist nije dozvolio previse odbitaka doduse. Bice smor finale Istoka. Ne preferiram duele defanzivnih timova.
theanswer Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 E neka su ispali,jurim ih treću utakmicu zaredom i ništa. Ne mogu ni x da izvuku da me pokriju bednici.
Miljenko Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ne mogu da se ljutim, posto navijam dugo za njih, no razumem te, jer ni ja nisam prosao bolje. -_-
malkin Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 3-1 najopasniji rezultat za Pingvine u ovom plejofu--i u utakmicama a bogami i u seriji. epski čouk, ali nažalost već viđen. to bi bilo to za Disko Dena na klupi, ne verujem da će opstati. očekujem da saznamo da je Krozbi igrao ceo plejof sa nekakvom povredom i da roster izgleda bitno drukčije na jesen. šta znam, pisao sam i ovde da mislim da ovo nije sezona u kojoj može da se osvoji Kup, ali kad u drugoj rundi vodiš 3-1 i samo 9 pobeda fali... Lundkvistu svaka čast, ali ne mogu da zamislim da Nujork izbaci bilo koga više u ovom plejofu.
Miljenko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Montreal-New York Rangers 4-3 Chicago-Los Angeles 4-2
Lrd Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Ma, ide Montreal jako i do samog kraja™. Montreal - Njujork 4:3 Čikago - LA 2:4
Nesh Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Montreal - New York Rangers 2:4 Chicago - LA 4:3 Edited May 17, 2014 by Nesh
Recommended Posts