Jump to content
IGNORED

NHL 2013/14.

Lrd

Recommended Posts

Posted

da li je zajebao lundi ili treneri pitanje je, mada jeste bio neodlučan u izlasku.

simonds krenuo od svog gola, pa lagano vukao 2-3 rendžera do njihove trećine za empty-netter :D

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

118

• Miljenko

60

• Prospero

55

• stoutspectacledbold-head

38

Posted

super su ovo odradili howard i smith <_<  bruinsi lagano za 1:0

Posted

Hauard. :isuse:

Posted

Zakuvalo se na kraju 1/3, bice makar dobljih makljaža do kraja...

Ali "fajt" Chara-Smith  :lolol:

Posted

Preterano inferioran Detroit, posteno su nabijeni.Sanse su nepostojece da uzmu seriju, ali bi, mozda, mogli istu odvuci u 7.

Posted

Fleury ponovo u seriji glupih odbitaka. :isuse:

Posted (edited)

MAF je do sada bio jedan od najboljih igrača u ovoj seriji. ispred njega se igra loše, zato ja ne bih odmah pravio frku oko greške ili dve.

uglavnom, treća utakmica, treće 3-1 vođstvo ispušteno...

edit. oho evo i četvrtog gola. tri komada za 2 minuta.

Edited by malkin
Posted

Dobro je, poceo sam malcice da brinem, :sleep:  :happy:

Bolje je da se pomenute greske dese na mecu, gde napad resi problem, kao danas.

Posted

ej, ali ko obavlja posao u napadu--Stempniak, Mata i Gibons u prošloj. kako je Pitsburg još u igri u ovoj seriji kad za tri i po sata Krozbi, Malkin, Nil i Kunic nisu dali gol, meni nije jasno.

Posted

Stempniak se pokazao korisnim clanom ekipe, i u regularnom delu. Mata je bio sve bolji, kako je sezona odmicala. Prednost je, kada su sva 4 napada pristojna, kao kod nas. Secam se pojedinih ekipa, gde prve dve postave, dominiraju ofanzivnom produkcijom, a onda usledi serija losih rezultata, kada oni zataje.

Posted (edited)

zna se ko mora da nosi ovaj tim golovima. al dobro, doći će valjda i golovi. Ova četvorica su večeras imali 16 šuteva.

što se tiče dubine tima, voleo bih da delim tvoj optimizam. Dupuis nije zamenjen, a nema ko nije rotiran na tom Krozbijevom krilu. izvan prva dva napada imaš Suttera koji je solidan ali manje produktivan nego prošle sezone i Gibonsa kome je ovo prva NHL sezona (a sad se i povredio). slaba klupa je problem ovog tima, a recimo da nije slaba zbog nedostatka bekova. svaka čast Stempniaku, ali ovo je njemu četvrti plejof i prvi plejof gol, a ima 31 godinu. ne dao bog da moramo da se oslanjamo na njegove golove. :D

Boston je primer tima sa napadom koji vredi izvan prve dve linije pa imaš Soderberga sa oko 50 poena i Eriksona sa oko 40.

Edited by malkin
Posted

Toliko puta sam bio u Columbusu, as recently as 4 weeks ago, i veoma mi je drago sto su iznad ocekivanja (i samih svojih navijaca) i sto su ravnopravni u PO. Mislim da nema tima u NHL gde mogu da se kupe karte za dvadesetak dolara (legalno) za prisustvopvanje u Areni i u solidnom ambijentu. Kapa dole za sve do sada, a ostalo sta bog da (kad su se vec moji™ Canucksi samounistili) :)

Posted

Prlapan je okasnio sa prognozom, treba da se dogovorimo kakvi su penali za to. Lrd je predložio da za svaku odigranu utakmicu od dedlajna pa do okasnele prognoze bude 5-7 poena oduzeto. to bi ovde značilo da Prlapan gubi 15-21p zbog zakašnjenja. meni se čini da je to malo mnogo, pogotovo ako se u narednim rundama ponavljanje jednako boduje. gotovo da nema šanse to da se nadoknadi... dakle npr. da se Prlapanu oduzme 3 poena po utakmici, tj 9 poena ukupno. ajde recite šta mislite.

Posted

radila metla u Montrealu. svaka im čast, odraše Tampu mnogo lakše nego što sam očekivao.

ah, sad kad porastu apetiti u Montrealu, pa kad tako naloženi udare na stare rivale Bruinse... očekujem da sa te strane finalista istoka bude solidno izubijan do kraja druge runde :fantom:

Posted

Tu se nece znati ko koga udara. :lolol:

Bruinsi ubedljivi u Detroitu. Howard skinuo sve i svasta, inace bi ih razvalili.