Jump to content

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

• Author

Добио сам Калабастера и његовог Суареза капитена који је имао 50 поена. Мој играч са највише поена? Демикелис, убедљиво.  :Hail:

untitled.jpg

Dakle PPT me pere za sve pare, Mata+Lalana, Caulker i Turner gol i ass, coveku pola tima povredjeno, pravi transfere jednom mesecno i naravno ko ce na rupu da naleti nego moja malenkost :isuse:

Cestitke Coltrane-u na tituli.

Hvala ducca, ali ja cekam da ujedinim obe titule, bezis mi samo 30 bodova :misko: . A ovo kolo donosi mogucnost da porazim Mocu (koji sprema pravosudni :fantom: ) i jos vise se udaljim od njega.

Inace Moca je upravo trazio da mu posaljem spisak draftovanih igraca "da bi mogao da me odere" (pacer ne zna ni ko je draftovan :fantom: ) a takodje ima pitanje za Praslina "koliko si bodova otisao u minus u pppremiershipu?".

• Author

Кажи Моћи да сам уместо уобичајеног минуса ово коло довео повређеног Рунија, што значи да стартујем од -2 јер нема ко да га мења, али да ће праве размере катастрофе бити одређене Лукакакакаркним резултатом пошто сам њега избацио.

YaYa :wub:

Moca stavio Oscara za © iskusno :D. Kako napreduje drugi derbi Praslin-ducca?

• Author

Уобичајено за ову годину. Губим. 

Bravo Lukaku, pisali su mu i asist :Hail:

Imam poruku za Coltranea koju treba da prenesem odma` !

"ti si jedan potpuni amater! srdacan pozdrav od Eriksena :fantom: "

Otpisi tamo "eriksenu" da bolje uzme knjigu u ruke. A moze i malo tabelu da pogleda, tj. obe u draftu :fantom:

Mnogo sam pao u poslednje vreme. Jbg, Berba otisao, Ozil, Gibs i Remi povredjeni, Cazorla i Kutinjo tanko, jedino Begovic kako - tako igra.

Bice bolje sledece sezone™.

Otpisi tamo "eriksenu" da bolje uzme knjigu u ruke. A moze i malo tabelu da pogleda, tj. obe u draftu :fantom:

done :D

Tolaa moras jako i do samog kraja u ovom kolu.