Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Добио сам Калабастера и његовог Суареза капитена који је имао 50 поена. Мој играч са највише поена? Демикелис, убедљиво.  :Hail:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Dakle PPT me pere za sve pare, Mata+Lalana, Caulker i Turner gol i ass, coveku pola tima povredjeno, pravi transfere jednom mesecno i naravno ko ce na rupu da naleti nego moja malenkost :isuse:

Cestitke Coltrane-u na tituli.

Posted

Hvala ducca, ali ja cekam da ujedinim obe titule, bezis mi samo 30 bodova :misko: . A ovo kolo donosi mogucnost da porazim Mocu (koji sprema pravosudni :fantom: ) i jos vise se udaljim od njega.

Posted

Inace Moca je upravo trazio da mu posaljem spisak draftovanih igraca "da bi mogao da me odere" (pacer ne zna ni ko je draftovan :fantom: ) a takodje ima pitanje za Praslina "koliko si bodova otisao u minus u pppremiershipu?".

Posted

Кажи Моћи да сам уместо уобичајеног минуса ово коло довео повређеног Рунија, што значи да стартујем од -2 јер нема ко да га мења, али да ће праве размере катастрофе бити одређене Лукакакакаркним резултатом пошто сам њега избацио.

Posted

Moca stavio Oscara za © iskusno :D. Kako napreduje drugi derbi Praslin-ducca?

Posted

Уобичајено за ову годину. Губим. 

Posted

Bravo Lukaku, pisali su mu i asist :Hail:

Posted

Imam poruku za Coltranea koju treba da prenesem odma` !

"ti si jedan potpuni amater! srdacan pozdrav od Eriksena :fantom: "

Posted

Otpisi tamo "eriksenu" da bolje uzme knjigu u ruke. A moze i malo tabelu da pogleda, tj. obe u draftu :fantom:

Posted

Mnogo sam pao u poslednje vreme. Jbg, Berba otisao, Ozil, Gibs i Remi povredjeni, Cazorla i Kutinjo tanko, jedino Begovic kako - tako igra.

Bice bolje sledece sezone™.

Posted

Otpisi tamo "eriksenu" da bolje uzme knjigu u ruke. A moze i malo tabelu da pogleda, tj. obe u draftu :fantom:

done :D

Posted

Tolaa moras jako i do samog kraja u ovom kolu.