zoki Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Vala, i ja, a nije mali spisak za nogu u buljsona :D Volkot, Sesenjon, Fer, Eto, Vertongen i najbolja investicija svih draftova ikada Zaha, jebo me i on i Mojes i Mojesova ćerka, ko da nije mogao neku drugu da navata Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
John Coltrane Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Meni samo Lescot siguran, Nolan pod znakom pitanja-ako se bas nadje neko dovoljno lud za dobar switch.
Behemoth Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Vodim protiv Konja Vranih u derbiju kola, ako se Ozil i S.Kazorla bas ne useru u Vilu eto meni pobede i +6 na vrhu h2h tabele.A moze i Bakari Sanja da bude clean uz gol i asistenciju Wow, kad li sam dao traku Berbi nemam pojma :isuse:Otkad sam draftovao Ozila on mi je kapiten.
ducca Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ja samo cupavog da istovarim, usraste mi se u avgustu u izbor kad ste me iznapusavali za njegov izbor u prvoj rundi
Moća Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ja ne znam dal da izbacim nekog svi se fino pokazali osim Luiza i Eriksena koji eto opet daju znakove života. Eriksena ću zadržati pošto vidim da mu odgovara nova postavka igre.
ducca Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Vala, i ja, a nije mali spisak za nogu u buljsona :D Volkot, Sesenjon, Fer, Eto, Vertongen i najbolja investicija svih draftova ikada Zaha, jebo me i on i Mojes i Mojesova ćerka, ko da nije mogao neku drugu da navata Prica se da je blizu finalizacija pozajmice u Cardiff. To bi mogao biti zanimljiv razvoj, mozda da sacekas sa instant sut kartom...
zoki Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 To nije loše, samo se nadam da Ole Gunar nema punoletnu ćerku Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
John Coltrane Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Zadrzan vrh H2H, jos da Sanja nije primio gol iz ofsajda bilo bi jos bodova.
John Coltrane Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 A sledece kolo gostovanje u Jagodini :0.6:
Moća Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Obzirom da mi se oporavio Aguero a sa njim i Runi mogu da porucim samo jedno:http://youtu.be/rLXPQ5Ue6AE
Behemoth Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 I, hoce li biti dodatnog draftovanja?Ili niko vise ne prati ovu ligu?
Прслин Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Прати, наравно. Биће додатног драфтовања, предлажем да се обавезно драфтују по 2 нова играча, а ако неко жели да избаци неког играча, нека то слободно уради - за такве мученике (попут мене) биће организовани додатни кругови драфта. Обавеза је да се непосредно пре почетка драфта објави ко избацује ког играча како би омогућили другима да га драфтују ако желе.Има ли предлога када да буде драфт? Мени одговара свако вече осим уторка. Подсећам да морамо да га завршимо до краја јануара.
zoki Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 I, hoce li biti dodatnog draftovanja?Ili niko vise ne prati ovu ligu?Eee, da mi je rezultat iz Drafta u ovom kolu u Premieru... :D Per©, Džonson i Eto razbili... Probijam se polako u vrh, samo da se oslobim ranjenih i neupotrebljvih...Има ли предлога када да буде драфт? Мени одговара свако вече осим уторка. Подсећам да морамо да га завршимо до краја јануара.Sreda ili četvrtak, to je 29. ili 30. januar, meni odgovara što kasnije uveče, 22h je idealno... A da izbacimo igrače dan dva ranije...
Tolaa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Aj onda cetvrtak, posto meni ne odgovaraju srede. Bilo koje vreme uvece mi je OK.
Recommended Posts