Jump to content

Savremena britanska hip-hip krimi drama

Featured Replies

odgledao dana svih 6 epizoda "prihvatljivog rizika"na pikboksu. počelo dobro ali, iz epizode u epizodu bilo mi sve slabije da bi kraj bio besmislen uplitanjem "dveju zainteresovanih građanki" u policijsku istragu. uz nekakvo spočitavanje nemoralnosti glavnom zlikovcu i gomilom njegovih pretnji raznima na temu karijere. dobar početak, bledunjav kraj.

ili su moja očekivanja vrhunska..      da, glavna policajka je pevačica imelda iz "komitmentsa"
I ja gledam i izgleda mi kao da opada kvalitet...
Inače pickbox kida kad se sve pogleda šta sve ima...
Ovi ostali zvuče fensije ali...

... Shiit has hit the fan

• Replies 113
  • Views 16.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• black mirror
    black mirror

probaj happy valley i the missing

• Reviews obecavaju     https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2021/aug/28/bbc-vigil-suranne-jones   This multilayered murder mystery set on a nuclear submarine take

• ja sam ponovo odgledala Prime suspect i apsolutni sam obožavalac te serije i Helen Miren, izuzev poslednje sezone u kojoj glumi Oleg Menjšikov, gle čuveni Rus glumi Srbina ( koga i inače mnogo volim )

On 16.10.2021. at 21:31, Frank Pembleton said:

I ja gledam i izgleda mi kao da opada kvalitet...
Inače pickbox kida kad se sve pogleda šta sve ima...
Ovi ostali zvuče fensije ali...

Jel pickbox legalan? (Sorry ako je naivno pitanje.) I ako jeste, koliko ga placate? Radi i sa telija?

Ne znam sto ne bi bio legalan,inace ga imam u paketu, ne znam da li ima svoju posebnu cenu.
Da ima kanal na tv.

To moze samo sa brdovitog Balkana?

15 hours ago, chandra said:

To moze samo sa brdovitog Balkana?

Ako gledaš preko eon-a da. Ako se pretplatiš direktno kod njih (575 rsd mesečno, jeftinije ako je na duži period) dostupno je u celoj eu. 

ček, ja ga kao kanal imam u EON trio paketu i na TOTAL TV u selu. a u EON paketu na SBB je uključen u video klub.

Krenuo Shetland, sezona 6.

• 2 years later...

blue lights

obećaje posle e01

• 3 months later...

Možda sam već kačio, al ajde da ponovim