Jump to content
IGNORED

Savremena britanska hip-hip krimi drama


Lrd

Recommended Posts

Mislim da ima podosta serija koje spadaju pod ovaj opis, pa reko' da diskusije o njima stavljamo ovde da se Omiljene serije ne zatrpavaju. Dakle, ovde o Lutheru, Veri, Above Suspicionu, Sherlocku, Shadow Lineu i ostalima.Luther druga epizoda - bolje nego prva i zanimljivije, samo što se jedan od glavnih zapleta razrešio bukvalno u stilu "ratuju partizani i Nemci u šumi i dođe šumar i otera ih i shvati da su se oni u stvari razišli malo pre nego što je on došao". Pogledaću i sledeću, naravno, ali mi treća sezona debelo zaostaje za prve dve.(negde mi je u malom mozgu da je postojala neka slična tema, ali je nisam našao, te ako znate, recite, luba će da spoji. :) )

Link to comment

E, da, ima taj topic. :) Mada, tehnički, nije isto jer sam ja mislio na ove nove ultrastilizovane. Ali, neka spoji luba nema šta da ide na više topica. :)

Link to comment

Zanimljiv je taj Luter, ali brate kakve psihopatske ubice iz epizode u epizodu :mellow:Mislim ništa ono neko nekog ubio zbog novaca, zbog koristi, zbog ovoga zbog onoga, nego sve neki teeeežak nepatvoreni psihopatluk.

Link to comment
koja beše treća, davno sam gledalašta se dogodilo, ko je bio ubica?
Koja treća?Ako misliš na Lutera, juče je bila na torentima treća epizoda treće sezone. Znači to je najaktuelnije.
Link to comment

a pa nemoj to da mi radis. ja sam bas danas odgledala prvu epizodu prve sezone, racunam da cu danas jos dve, i sad kad sam se naprzila, ti mi otkrijes da ce ova psihopatkinja da se vuce kroz tri sezone i da ce mu doci glave?!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...