Lrd Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Waderu, ako je ovo spoiler, biću jako besan!Nisam još pogledao četvrtu epizodu, čuvam je za dalje.Darling, bez brige. Nije se pojavljivala u prve tri epizode treće sezone.
Dark Wader Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) @darling @Lrdukoliko bih vam bilo sta odgovorio... to bio spoiler Edited July 24, 2013 by Dark Wader
Lrd Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Nije u redu, bez zezanja. Sada ću da gledam epizodu razmišljajući o ovome.
Arkadija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Koja je carica ova Alis Morgan.Šteta što se pojavila samo u ovoj jednoj epizodi.Kao je iko mogao da ima tračak sumnje, u vezi nje i Lutera?
darling Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) covece, koji vam je?! ponasate se kao ja kad sam u osnovnoj skoli na pocetnim stranicama knjiga agate kristi pozajmljenim iz biblioteke na vise mesto pisala ko je ubica :Dpustila sam sinoc trecu epizodu prve sezone i tih prvih par minuta kad onaj psihopata lize majku mi je bilo previse. ustreptalo mi je srce, morala sam da iskljucim. to cu gledati po dnevnom svetlu. Edited July 25, 2013 by darling
Arkadija Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 pustila sam sinoc trecu epizodu prve sezone i tih prvih par minuta kad onaj psihopata lize majku mi je bilo previse. ustreptalo mi je srce, morala sam da iskljucim. to cu gledati po dnevnom svetlu.Pa ti, očigledno, nisi gledala seriju Hanibal, jer bi ti onda sva dešavanja u Luteru izgledala kao dečija igra. :D
Lrd Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 darling, slažemo se potpuno. :)Meni je treća sezona bila mnjah. Nije bilo baš previše dosadno, ali jeste razvučeno i nekako bez dešavanja.
darling Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) odgledala cetvrtu. uznemirena sam. koliko psihopata.cetvrta me podsetila i da preporucim "skot i bejli" http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1odlicna krimi. tri sezone. retkost i plus: svi glavni likovi su zene. Edited July 25, 2013 by darling
darling Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) gledajuci lutera jedna moze da zakljuci da je brit. pol. sistem efikasan koliko i srpski. kriminalci su uvek od ranije poznati policiji, policija troma i spora, valjda su to prof. sujete, pa ne moze da se posalje najbliza patrola da predupredi, nego cekamo lutera i ekipu koji dolaze ko zna odakle i zakasne, sto rezultira s jos 5 mrtvih po epizodi. mislim...al gledam i dalje. oni minuti kad prikazuju cisto zlo, tu mi se krv ledi u zilama.. a i luter je simpa. do sutra cu vas stici s trecom sezonom.(ne umem da napravim spojler da postavim par pitanja da mi neko pomogne da razresim neke nelogicnosti iz druge sezone) Edited July 27, 2013 by darling
Arkadija Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Spojler ti je u gornjem redu, Special BBCode levo od fonta, klikneš na to, isadne ti cela lista, pronađi spojler, klikni na spojler, pišu njemu i eto.
darling Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zasto se luter u drugoj sezoni preselio u onakav stan?kako se dzastin bez dana bolovanja i ikakvih oziljaka vratio na posao?zasto je luter tako brzo odustao da onu s pocetka serije strpa u zatvor? dr alekzandr i dr kaningemu iz sajlent vitnesa to se nikad ne bi desilo, na primer. fala :)ko gleda seriju prvi i drugu sezonu, nek ne otvara spojler.
Arkadija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Sherlock počinje na jesen :DMeni se jako dopao Inspector George Gently. Išlo je na HRT-u. Dešava se šezdesetih u nekom obalskom mestu. Svi muškarci su zaostali od drugog svetskog rata, puše neprekidno, žene se još nisu osvestile, kriminal i korupcija cvetaju (kad nisu), gluma razbija.Za sada je bilo 5 sezona po 4-5 epizoda. Vidim da je i šesta u planu
darling Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 slazem se. dzordz dzentli je strava. i ja sam ga gledala na hrtu.
Recommended Posts