Jump to content
IGNORED

Euroleague 2013/14

Calavera

Recommended Posts

Posted

Kako ne obavezuje, vidiš da se odgovor potresao. Stvarno su dripci ti tamo što su organizovali ligu, što hoće više para umjesto da uživaju u košarkaškoj atmosferi.

:isuse:

Nisam se potresao jer je ovo bilo očekivano. A ako ne vidiš problem u drugoj rečenici koju si napisao,onda ne znam.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

72

• Calavera

65

• Timmi

62

• Giggsy

62

Top Posters In This Topic

Posted

:isuse:

Nisam se potresao jer je ovo bilo očekivano. A ako ne vidiš problem u drugoj rečenici koju si napisao,onda ne znam.

ako tebi nije jasno da se ja zajebavam i da udaram muci uz inat, tvoj problem. Ja sam znao da će na ovo da ispadne još prije nekoliko godina kad su smišljali one "bodove za EL", i otezali sa davanjem licence Partizanu kad je bio mnogo veća sila u evropskoj i lokalnoj košarci nego danas. Ipak, mislim da su Dule i ekipa malo previše svima isprali mozak pričama "igra srce", "džaba vam novci moji sinovci" i ostalim munjama, jednostavno, taj trash romantizam nema šta da traži u današnjem svijetu. A opet, s druge strane imamo ekipu (Toša, PSD, Dule) koja hoće da igra ligu kojoj je profit jedino mjerilo, a samo kukaju kako nemaju para, kako igrači igraju iz ljubavi, kako ne mogu da od KKP naprave profitabilan klub, rade krajnje netransparentno, i onda se čude što ih ne zovu u društvo uređenih klubova. Odavno sport više nije samo srce na teren i talenat. 

Posted (edited)

ako tebi nije jasno da se ja zajebavam i da udaram muci uz inat, tvoj problem. Ja sam znao da će na ovo da ispadne još prije nekoliko godina kad su smišljali one "bodove za EL", i otezali sa davanjem licence Partizanu kad je bio mnogo veća sila u evropskoj i lokalnoj košarci nego danas. Ipak, mislim da su Dule i ekipa malo previše svima isprali mozak pričama "igra srce", "džaba vam novci moji sinovci" i ostalim munjama, jednostavno, taj trash romantizam nema šta da traži u današnjem svijetu. A opet, s druge strane imamo ekipu (Toša, PSD, Dule) koja hoće da igra ligu kojoj je profit jedino mjerilo, a samo kukaju kako nemaju para, kako igrači igraju iz ljubavi, kako ne mogu da od KKP naprave profitabilan klub, rade krajnje netransparentno, i onda se čude što ih ne zovu u društvo uređenih klubova. Odavno sport više nije samo srce na teren i talenat. 

Naravno da nije. Ali,najbolje da neće da igraju EL,mislim šta da igraju? 

@hevisajd,ova fora sa časovima ljubavi je toliko izlizana,probaj nešto novije,tipa hvatanje za gušu

Edited by theanswer
Posted

Iskreno, mene čudi što su i nas zvali.

Posted

Iskreno, mene čudi što su i nas zvali.

+1

Čudi me da nisu potegli priču o finalu KLS da nas i jedne i druge maknu malo i puste nas da se sami od sebe ugasimo. 

Posted

Naravno da nije. Ali,najbolje da neće da igraju EL,mislim šta da igraju? 

@hevisajd,ova fora sa časovima ljubavi je toliko izlizana,probaj nešto novije,tipa hvatanje za gušu

Dok kukanje na zli Uleb koji ne prepoznaje vrhunske sportske rezultate KKP uopšte nije izlizano. A i adekvatan je odgovor na tvoj facepalm na tvrdnju da je košarkaška atmosfera manje-više nevažna.

Btw, i mene čudi da smo dobili WC. Očekujem jednog ABA ligaša u EL u skorijoj budućnosti.

Posted

Ruski predstavnik (UNICS) u kvalifikacijama ove godine ima neviđeni zicer za trećeg predstavnika u EL.

Posted (edited)

A kako logika nije ista kao za Zvezdu? Aba liga ima tih 1+1+1. Ako se prvi kec Cibona povukao, a na njeno mesto dosla Zvezda, zasto na mesto Zvezde ne dolazi Partizan? I kao sledeci Aba predatstavnik i kao klub koji je igrama u El zasluzio da bude u kvalifikacijama. Ne uzimajuci uopste casove ljubavi i sta vec pride. Na to sam mislio kad sam rekao da svaka logika nalaze da KKP igea kvalifikacije.

Vasa objasnjenjea o kinti i svemu ostalom od strane EL naravno stoje i jasno je nama sve to... Pa nam jedino ostaje da placemo po forumu nad zlom sudbinom, a vi nam i to oduzimate :(

Edited by Timmy
Posted

Jel ti citas sta ja pisem? Partizan uopste ne postoji u spisku za b licencu i kvalifikacije. Isto bi bilo da je zavrsio deseti na tabeli.

Posted (edited)

O kom spisku pricas? Zar se spisak za B licence i kvalifikacije ne sastoji od pozicija u nacionalnim ligama i WC slotova, a ne od konkrektnih klubova. Ili postoji neki spisak klubova koji uopste dolaze u obzir za WC?

edit

Koliko ja kapiram, Zvezda je bila na spisku za kvalifikacije ali se odustankom Cibone oslobodilo mesto (WC) i ULEB je odlucio da je dodeli Zvezdi. Mogli su i da preskoce Zvezdu i dodele je Partizanu ili Gmnundenu, ali su odlucili da ispostuju ™ ABA. Isto tako su mogli i WC mesto nastalo prelaskom Zvezde iz kvalifikacija da dodele Partizanu. Ili ja nesto propustam?

Edited by Heaviside
Posted

Pa sastoji se od pozicija, iz aba lige prva tri dolaze u obzir, ostale pozicije su nebitne. Partizan je mogao da dobije wc koji obicno ide timovima s gomilu novca kao hapoel.

Posted

Pa, da. To i Timmy pise. Zvezda je dobila wc, ne zbog para nego zbog toga sto su bili sledeci na redu iz ABA lige. U slucaju Partizana se nisu vodili tom logikom. Imao je Partizan argumenata za wc za kvalifikacije, mislim da su trebali da je dobiju. Ono moje pisanje se odnosilo na A licencu, za kojom cesze theanswer. 

Posted
Koliko ja kapiram, Zvezda je bila na spisku za kvalifikacije ali se odustankom Cibone oslobodilo mesto (WC) i ULEB je odlucio da je dodeli Zvezdi. Mogli su i da preskoce Zvezdu i dodele je Partizanu ili Gmnundenu, ali su odlucili da ispostuju ™ ABA. Isto tako su mogli i WC mesto nastalo prelaskom Zvezde iz kvalifikacija da dodele Partizanu. Ili ja nesto propustam?

nisu mogli partizanu, samo je zvezda dolazila u obzir iz aba lige. jednostavno, partizan vise ne postoji u smislu aba lige i njegove pozicije. mogli su da dobiju wc samo kao ovi klubovi koji tek tako iskesiraju za svoje ucesce.

Posted

A kako logika nije ista kao za Zvezdu? Aba liga ima tih 1+1+1. 

ABA je ispoštovana.

2+1= Zvezda, Cedevita, Levski.