Tinman Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 @ Timmi Zato sto Partizan nije u kvalifikacijama. Nadao sam se da ce biti.
Timmi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 @ Timmi Zato sto Partizan nije u kvalifikacijama. Nadao sam se da ce biti. pa nije mogao. partizan uopste nije bio u listi klubova za b licencu za razliku od zvezde. mogao je jedino da plati wild card za kvalifikacije.
Timmy Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Pusti to. Po svakoj logici zasluzujemo te jebene kvalifikacije. Ne bi ih naravno prosli, ali se EL ovim bas ogresila o Partizan. Govna.
James Marshall Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Zaslužujete po sportskoj logici, ali po nekim drugim stvarima ne baš. Šta će koji kurac EL ekipa sa upitnim finansijskim stanjem, incidentnim trenerom i navijačima koji malo malo vole da ubacuju svašta na teren. Ionako je odavno jasno da EL boli kurac za "atmosferu", "časove ljubavi", "razvoj igrača" i ostale tlapnje i košarkaške elemente, jasno je da je njima samo jedna stvar na umu. Ovako će uzeti neke čifute koji će em kanuti solidno u kasu, em će biti mirni kao bubice. Edited June 25, 2014 by James Marshall
Timmi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 kojoj logici? bez placanja dobijaju samo klubo s te liste za b licencu. to ti je jedna logika koja tu postoji, druga je novac.
theanswer Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Izvinite molim vas što se priča o sportskim motivima,izvinjenje što se ne gleda sve kroz novac Edited June 25, 2014 by theanswer
Timmi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 pa sportski partizan nije izborio, samim tim ni zasluzio evroligu.
Joe D Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 timmi je lepo napisao sta ce se desiti kad se vest pojavila, ne krivite njega sto su nasi sportski novinari lelemudi koji ne mogu minimalno da se iscimaju oko informacija pre nego sto objave sprekulaciju. a sportska logika kaze da se niste kvalifikovali. jbg.
theanswer Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Da ima te sportske logike Partizan bi davno imao neku licencu
teacher Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Da ima te sportske logike Partizan bi davno imao neku licencu da ima logike oba tima ne bi postojala. ovako je samo ko koga zajebe
keitel Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Poslednja dva šešira su nikad lošija, ako Zvezda bude imala tim u rangu ovogodišnjeg ima dobru šansu da uđe u 16. Što se kvalifikacija tiče, volim što ih ne igramo. Dolaze u nezgodnom terminu i formatu a mi nismo u stanju da igramo dobro tako rano u sezoni. Evroligu baš ništa ne obavezuje da se vodi bilo kakvim sportskim motivima. Mene čudi da se svih ovih godina nije puno odmaklo u stvaranju lige zatvorenog karaktera.
Heaviside Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Da ima te sportske logike Partizan bi davno imao neku licencu A licencu ima 12 klubova, čak i da se dodeljuju isključivo po sportskom kriterijumu teško da je Partizan zaslužuje. B licenca se dodeljuje isključivo po sportskom kriterijumu, a Partizan je nije izborio. Cela priča je sviranje kurcu, ovo je najviši nivo u Evropi i pare i sportski aspekt su povezani. Ako nemaš para, teško da ćeš imati ekipu čijim odsustvom će liga biti osiromašena. Edited June 25, 2014 by Heaviside
James Marshall Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Poslednja dva šešira su nikad lošija, ako Zvezda bude imala tim u rangu ovogodišnjeg ima dobru šansu da uđe u 16. Što se kvalifikacija tiče, volim što ih ne igramo. Dolaze u nezgodnom terminu i formatu a mi nismo u stanju da igramo dobro tako rano u sezoni. Evroligu baš ništa ne obavezuje da se vodi bilo kakvim sportskim motivima. Mene čudi da se svih ovih godina nije puno odmaklo u stvaranju lige zatvorenog karaktera. Kako ne obavezuje, vidiš da se odgovor potresao. Stvarno su dripci ti tamo što su organizovali ligu, što hoće više para umjesto da uživaju u košarkaškoj atmosferi.
Recommended Posts