Haralampije Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 moras da ga posadis u neku ladovinu,ne voli bas mnogo sunca
halloween Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) http://webasta.rs/proizvod/durdevak/ Sad nemaju ništa od lukovica na zalihama, ali možeš da ih pozoveš na telefon i pitaš kad dobijaju robu. Imaju radnju u Belom Potoku, malo se prošetaš (idu i gradski autobusi do tamo), kupiš na licu mesta i uštediš troškove dostave. Edited February 12, 2016 by halloween
Ankaa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) http://webasta.rs/proizvod/durdevak/ Sad nemaju ništa od lukovica na zalihama, ali možeš da ih pozoveš na telefon i pitaš kad dobijaju robu. Imaju radnju u Belom Potoku, malo se prošetaš (idu i gradski autobusi do tamo), kupiš na licu mesta i uštediš troškove dostave. hvala! nervira me sto se tesko nalazi i sto se uglavnom moze kupiti online, tako da ne mozes manje od 10 komada, a ja nemam gde tolike sadnice. ako vec prodaju ljudima u gradu, kako nemaju pameti da ukapiraju hocemo manji broj razlicitih vrsta i sarene terase? Edited February 12, 2016 by Ankaa
beta Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 imam ga malo, inače bih ti dala rasad. sam se pojavio, nisam ga ni sadila ni zvala. pogledaj na pijacama za mesec dana. moguće je da će biti rasada.
Ankaa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 hvala, Agena ^_^ bice, bice, spremicu mu zemlu u medjuvremenu :)
Reaktor Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Zna li neko da mi kaže kako se zove ovaj cvet (u sredini, sa velikim listovima)?
Reaktor Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Zna li neko da mi kaže kako se zove ovaj cvet (u sredini, sa velikim listovima)? Pronašao na internetu: Spatifilum (Spathiphyllum)
Skyhighatrist Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jedna od bezbroj vrsti familije sukulenata, Sempervivum, kod nas poznata kao čuvarkuća.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Bravo, isto to mi je i cvecarka rekla. Mislio sam da je nesto egzoticnije. Edit: Ova moja lepsa od ovih sa oglasa al bih i ja rekao da je to to. Edited June 9, 2016 by katamaran
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Sad mi neki kazu da ipak misle da nije cuvarkuca. Lici na pojedine al kolko vidim one nemaju stabiljku i cvet je polozen na zemlji. ove grane pored su jedini efikasan sistem protiv macije potrebe da obavljaju posao po zardinjerama/saksijama na zemlji. Edited June 9, 2016 by katamaran
Skyhighatrist Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nisam overio stabljiku na prvoj slici. To je i dalje sukulent, porodica Crassulaceae, rod Aeonium, a i njih ima pun kiki vrsta... Ovo tvoje je možda Aeonium Arboreum
Frank Pembleton Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 E al taj čuvarkuća stvarno raste gde oćeš koja god strana. Ladovina nema sunca, ma može... ....shit has hit the fan...
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Cvecarka je cak i provalila stabiljku pa je mislila da je cuvarkuca. Definitivno mnogo lici na pojedine ali je ovako sa stabiljkom daleko atraktivnija. edit: ovaj Aeoneum Arboreum dosta lici al mu opet cvet paralelan sa zemljom. Definitivno je nesto srodno tome Edited June 9, 2016 by katamaran
Recommended Posts