May 11, 201410 yr Ne znam sta je to, znajuci tebe vjerovatno je neki besplatan program/aplikacija pa pokusavas da ispadnes pametan.Medjutim i da je tako iziskuje vrijeme a vrijeme je novac... pametnom dosta. Laku noc :*
May 11, 201410 yr Author Какви незахвалници! Nbg, Свим активним играчима желим пуно среће данас. Сезона је била фантастична, надам се да ће последње коло да буде на истом нивоу.
May 11, 201410 yr Ne znam sta je to, znajuci tebe vjerovatno je neki besplatan program/aplikacija pa pokusavas da ispadnes pametan. Medjutim i da je tako iziskuje vrijeme a vrijeme je novac... pametnom dosta. Laku noc :* Ma jok, nego me zanimalo odakle ti ideja da bilo ko odavde daje pare na bilo šta u vezi sa fantazijem? Ili šta si uopšte hteo da kažeš onim postom? Samo sam dokazao da si odvalio glupost. A danas, spektakl, jedva čekam!
May 11, 201410 yr Author Зар није 1 еминентни менаџер дао паре за Скаута, преносио једно време утиске а онда рекао да је скаут буља када су га једно коло зајебали за капитена или тако нешто? Стварно не видим шта је проблем дати десет евра за километре ексела са статистиком? Исто то сваке године али измишљено продају под именом Фудбал менаџер за 50 евра. Ја бих радо дао десетак-сто евра на хоби коме посвећујем оволико времена, али не видим на шта. Да се играње наплаћује 10 евра месечно не бих трепнуо. Edited May 11, 201410 yr by Прслин
May 11, 201410 yr Ja sam mislio da ovde svi igramo na suvo :( A u jednoj ligi koju igram naplaćujemo 1.000 dinara učešće i onda prvih 5-6 na kraju podele kintu, gde naravno prvi dobije najviše, drugi upola manje od njega itd. Dobra dodatna motivacija (kao da je potrebna inače)
May 11, 201410 yr Samo sam odvalio glupost. Ja sam mislio da ovde svi igramo na suvo :( Dobro jutro :*
May 11, 201410 yr Какви незахвалници! Nbg, Свим активним играчима желим пуно среће данас. Сезона је била фантастична, надам се да ће последње коло да буде на истом нивоу. +1 Fei, dobio si 4p fore :) Edited May 11, 201410 yr by malkin
May 11, 201410 yr kakav crni Uilšir, nisam lud. Staridž i Kazorla umesto Runare i Mate. jbg jedan je povređen a ovaj drugi je 1 neki kao pokušaj da se nađe taj neuhvatljivi diferencijal i možda još malo uznapreduje u overallu. očekujem da ga profa odmori pred kup ili tako nešto...
May 11, 201410 yr malkin prepisuje od mene <_< ja sam samo uzeo hazarda, ali on za njega vjerovatno nije imao novaca. i ja nisam otisao u minus.
May 11, 201410 yr numem ni da prepišem kako valja. imao sam para ali Azar je kao u nemilosti kod Murinja pa nisam hteo da baš toliko rizikujem.
May 11, 201410 yr Author Ериксен и Стариџ ин, Руни и Мата аут за -4. Хтео сам Азара, чак и капитенску да му дам, имао кинту али сам се уплашио да би Мурињо могао нешто да га малтретира те да бих онда могао да се наљутим на Њега што никако не желим. Ако буде играо, откинуће.
May 11, 201410 yr Ja mislio Eriksena za Matu da zajebem malkina al nisam htio da idem u minus.Jedini transfer kloc umjesto Runija. Traka Suarezu.
May 11, 201410 yr igraju kolarov, aguero, dzeko, silva... igra hazard, ne igra cazorla... ne znam ima li jos nesto bitno. Edited May 11, 201410 yr by Timmi