Jump to content
IGNORED

Tour de France 2013

malkin

Le Tour 2013  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Šava ulazi u prvu strmu deonicu. Sad će da krene prava borba.

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

123

• gervasius twinkleminkleson

40

• freakns

33

• San Epifanio

28

Posted (edited)

Ajde Nieve! Mnogo bih voleo da Euskaltel dobije jednu od glavnih etapa, treba im pobeda ove sezone ko žednom voda, pogotovo što bi ovo mogao da bude poslednji put da učestvuju na Turu.edit. Naaaaiiiiroooooooo!!!

Edited by malkin
Posted

Vrijeme je da Sakso i Belkin urade nešto, bar su mogli da se otarase ove dvojice preostalih skajovaca.

Posted

evo Kenjo™ je stao, sad i Sakso i Belkin imaju više ljudi nego Skaj. Što, naravno, znači vrlo malo, s obzirom na to ko su Skajovci.

Posted (edited)

Sad ce Pistolero da oduva Fruma :) edit: auu, al me demantovase momentalno

Edited by Timmy
Posted

ali koja kadenca, koja brzina, neverojebenovatno.

Posted (edited)

podrška:@lancearmstrong Hey @chrisfroome - no gifts on the Ventoux.

Edited by malkin
Posted

Pa dobro, borba za drugo mjesto je nikad neizvjesnija, a posle toga, iščekivanje rezultata analiza, ko zna..

Posted
podrška:@lancearmstrong Hey @chrisfroome - no gifts on the Ventoux.
Deluje indikativno. :naughty:Nije da bas nesto pratim biciklizam ali ovako nesto mislim da nisam video u zivotu. Da covek posle 200 km voznje na ovakvom usponu ovako isprinta konkurenciju i udje u cilj, a da se prakticno nije oznojio? Nemojte me zajebavati.
Posted

jbt, koji robot :wacko:kintana :ziga:alberto, jbg

Posted

eee vratio nam se Takanohana :) meni je najinteresantnije kako Frum napada. Ništa ustajanje iz sedla, ništa menjanje prenosa (bar mislim), samo odjednom veća kadenca.Tačkasta majica:Frum 83Kintana 66Nieve 53Rolan 51Nadam se da će Nieve ovo da uzme.