zoki Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Meni odgovara Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Jean-Luc Picard Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Predlog, ukoliko se ostatak članova druge lige složi, je da samo malo promeni struktura tima. Umesto 3 WR pozicije da budu 2 WR i 1 FLEX gde bi FLEX značilo WR/RB. Dalo bi nam malo više mogućnosti za kombinovanje. Ostatak ekipe da bude nepromenjen.
Miljenko Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kako se dogovorite, meni odgovara. Samo napisite, kako bih promenio na vreme.
San Epifanio Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Moze sto se mene tice i ova Merkucijeva varijanta. Bice puno dobrih opcija za izbor. Prosle godine sam igrao sa FLEX opcijom gde je to mogao biti i TE (mada ce to retko biti slucaj, al` nikad se ne zna).
Mercuzzio Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ajmo josh makar jedan da se prijavi da nas ne bude neparan broj
freakns Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ljudi, videste li sve promene sto su poubacivali na ovaj yahoo? sav sam se pogubio :oinace, vreme morate da re-setujete, iako ima stara podesavanja, meni je izbacio neko blesavo vreme za draft... elem, vidimo se sutra u 21, titjer je gay, Sonics je derpe a mandingo je homosexual
Miljenko Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Moja greska. Ipak je trebao jos jedan tim u drugoj grupi. Sada nas ima dovoljno, no morao sam da pomerim draft za sutra. Stavih u 9. Ako nekome ne odgovara, recite.
zoki Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Meni piše da je u 10... To mi odgovara, u 9 ne mogu...
Jean-Luc Picard Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Meni je OK bilo koja varijanta koja uključuje sutra uveče od osam pa nadalje.
Recommended Posts