freakns Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 pa nisam ni video da sam u ligi dobro, znaci confa je Ikar, titjer, makedonce gejonce, WTF, veliki sampion iliti ja i ditka u butkusu, ko god to bio... di je Sonics? jel odustao ili...?
Teixeira Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 hvala na (drugom :D) pozivu, ali ne mogu... previse liga, a i ne volim pravila u ovoj, tako da mi je taman zgodno kao izgovor za smanjivanje :)
teacher Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 hvala na (drugom :D) pozivu, ali ne mogu... previse liga, a i ne volim pravila u ovoj, tako da mi je taman zgodno kao izgovor za smanjivanje :) Pravila ti neće pomoći da (konačno) pobediš, to znaš? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ros Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 jebote, lik ce ladno da napusti ligu koju igra 10 godina :(
teacher Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 jebote, lik ce ladno da napusti ligu koju igra 10 godina :( ne odgovaraju mu pravila
freakns Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 jebote, lik ce ladno da napusti ligu koju igra 10 godina :( ma picka bre. ja sam ga nabedjivao, ali dzabe, priznao je da se sasro ki govno i ide da igra sa nekim amaterima.
freakns Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 extra, posto je jos jedna redovna musterija usla u ligu, imam par pitanja. prvo pitanja. 1- koliko ce biti keepera? 2- kakav ce biti draft od sledece sezone? (titjer, tj najgori prvi, moja malenkost tj najbolji poslednji, ili sve random, ili radnom samo oni sto nisu usli u playoff?) 3- ko je poslednji ucesnik? ako se ne varam, trebalo bi da je matthaus, ali on nije namestao lineup od polovine lige... ako cemo ga menjati, mozemo omiljenog unutra. jeste da bi pored mandinga imali jos jednog geja, ali mi smo evropsko drustvo, otvorenih shvatanja...
Jean-Luc Picard Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Da se prebrojimo ima li zainteresovanih za drugu ligu?
zoki Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ja sam novajlija u prvoj ligi ali ako me primate igrao bih i drugu..
Recommended Posts