Ravanelli Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Loša lista, gledao sam oko pola/pola... Doduše, pristaje stanju u komje je britanski film danas...što loša? meni deluje kao spisak hidden gemova.
kobni zelaya Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Šta, Šakala nema na listi? Moguće da se vodi kao francuski film, mada mislim da ima i britanske produkcije tu.
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Gledao sam samo O, Lucky Man!.edit - ako je Bolnica Britanija deo triologije, i to sam gledao :) http://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 što loša? meni deluje kao spisak hidden gemova. Pre spisak skrivanja dragulja ^_^Prosto foliranje, koje jednu veliku kinomatografiju spušta na razinu na koju je trenutno spala...
kobni zelaya Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Pre spisak skrivanja dragulja ^_^Prosto foliranje, koje jednu veliku kinomatografiju spušta na razinu na koju je trenutno spala...Ne kapiram, čije foliranje?
Ravanelli Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Šta, Šakala nema na listi? Moguće da se vodi kao francuski film, mada mislim da ima i britanske produkcije tu.nema ni ovog drugog, a oba se na imdb vode kao uk fillmovi. možda zinnemanna uzimaju kao amera, što je ok
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ne kapiram, čije foliranje?Odgovor je posle zareza upravo te iste rečenice. Malo dalje udesno, samo nastavi da čitaš...
kobni zelaya Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Foliranje kompletne britanske kinmatografije, dakle. Pa, ne znam šta da kažem..... može im se?
Ravanelli Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 šta misliš da su propsustili, a čemu nije mesto tu?
kobni zelaya Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja nisam veliki ljubitelj Trainspottinga, on mi sigurno ne bi bio na listi.Fali mi Boormanov Hope and Glory, to mi je prvo palo na pamet.
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Foliranje kompletne britanske kinmatografije, dakle. Pa, ne znam šta da kažem..... može im se? Zar britanska kinematografija nije objekat, a subjekat si sam opisao i u rečenici je samo jedan sentimentalni osvrt na tu razinu na koju je trenutno spala...
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja nisam veliki ljubitelj Trainspottinga, on mi sigurno ne bi bio na listi.Fali mi Boormanov Hope and Glory, to mi je prvo palo na pamet.Kakvi ste vi carevi... Sada će Hustler da davi sa Excaliburom
Ravanelli Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) a? pokušao sam ga gledati pre koju godinu, nije mi išlo nikako. ubijalo me neinteresovanje i bangava produkcijahttp://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=90&st=4530&hl=excalibur&do=findComment&comment=744746 Edited June 3, 2013 by Ravanelli
Ajant23 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 a? pokušao sam ga gledati pre koju godinu, nije mi išlo nikako. ubijalo me neinteresovanje i bangava produkcija O-kej, bio sam ubeđen da si hvalio taj film, ali sada se prisećam priče o bangavoj produkciji. Pa, da, nije to film ni za razmatranje...
Recommended Posts