Jump to content
IGNORED

Britanski film

Lancia

Recommended Posts

Posted
Loša lista, gledao sam oko pola/pola... Doduše, pristaje stanju u komje je britanski film danas...
što loša? meni deluje kao spisak hidden gemova.
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kobni zelaya

21

• Ajant23

21

• Ravanelli

9

• đorđe geprat

8

Posted

Šta, Šakala nema na listi? Moguće da se vodi kao francuski film, mada mislim da ima i britanske produkcije tu.

Posted
što loša? meni deluje kao spisak hidden gemova.
Pre spisak skrivanja dragulja ^_^Prosto foliranje, koje jednu veliku kinomatografiju spušta na razinu na koju je trenutno spala...
Posted
Pre spisak skrivanja dragulja ^_^Prosto foliranje, koje jednu veliku kinomatografiju spušta na razinu na koju je trenutno spala...
Ne kapiram, čije foliranje?
Posted
Šta, Šakala nema na listi? Moguće da se vodi kao francuski film, mada mislim da ima i britanske produkcije tu.
nema ni ovog drugog, a oba se na imdb vode kao uk fillmovi. možda zinnemanna uzimaju kao amera, što je ok
Posted
Ne kapiram, čije foliranje?
Odgovor je posle zareza upravo te iste rečenice. Malo dalje udesno, samo nastavi da čitaš...
Posted

Foliranje kompletne britanske kinmatografije, dakle. Pa, ne znam šta da kažem..... može im se?

Posted

šta misliš da su propsustili, a čemu nije mesto tu?

Posted

Ja nisam veliki ljubitelj Trainspottinga, on mi sigurno ne bi bio na listi.Fali mi Boormanov Hope and Glory, to mi je prvo palo na pamet.

Posted
Foliranje kompletne britanske kinmatografije, dakle. Pa, ne znam šta da kažem..... može im se?
Zar britanska kinematografija nije objekat, a subjekat si sam opisao i u rečenici je samo jedan sentimentalni osvrt na tu razinu na koju je trenutno spala...
Posted
Ja nisam veliki ljubitelj Trainspottinga, on mi sigurno ne bi bio na listi.Fali mi Boormanov Hope and Glory, to mi je prvo palo na pamet.
Kakvi ste vi carevi... Sada će Hustler da davi sa Excaliburom :lol:
Posted

Ajant nas čita kao otvorene knjige.....

Posted
a? pokušao sam ga gledati pre koju godinu, nije mi išlo nikako. ubijalo me neinteresovanje i bangava produkcija
O-kej, bio sam ubeđen da si hvalio taj film, ali sada se prisećam priče o bangavoj produkciji. Pa, da, nije to film ni za razmatranje...