Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mustafa Kemal'in askerleri

Featured Replies

1 minute ago, black mirror said:

pa da li on krivi guleniste za ''kasetu''?

Не знам да ли некога криви али повукао се како би помогао КК. Његови гласачи су на тој страни скале.

• Replies 4.8k
  • Views 585.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Srpski spasilački tim izvukao 17-godišnju devojku iz ruševina.

• Na TV išao direktan prenos iz Dijarbakira gde su spasioci radili na ruševini u jednom stambenom bloku, udario ovaj drugi zemljotres i susedna zgrada se obrušila na njih.  

• Шта још рећи? Ово је најтужнија изборна кампања коју сам овде видео, из више разлога. Прво, пре три месеца смо изгубили стотинак хиљада суграђана и један милионски град нам је обрисан са мапе. Узгред,

Posted Images

3 minutes ago, Redoran said:

Не знам да ли некога криви али повукао се како би помогао КК. Његови гласачи су на тој страни скале.

znam, video sam i da kk krivi ruse/erdogana ali kaze mi prijatelj koji je i sam gulenista da ince izjavio da je ''kaseta'' delo gulenista ali ja takvu izjavu nisam video. zato pitam u slucaju da je to istina ima li sanse da on za inat podrzi erdogana i hipoteticno koliko njih bi poslusao njega

Anka na 99,6% prebrojanih mesta, i dalje 49:45.

Just now, black mirror said:

znam, video sam i da kk krivi ruse/erdogana ali kaze mi prijatelj koji je i sam gulenista da ince izjavio da je ''kaseta'' delo gulenista ali ja takvu izjavu nisam video. zato pitam u slucaju da je to istina ima li sanse da on za inat podrzi erdogana i hipoteticno koliko njih bi poslusao njega

Нисам приметио да је та касета било какав фактор, нико од људи са којима сам причао о изборима је није поменуо.

btw erdogan uskoro ce odrzati govor pred njegovim pristalicama, nadam se da nece proglasiti pobedu u prvom krugu

Neće dobiti Erdogan u prvom, ali dobiće sigurno u drugom. 

kaze da ubedljivo vodi ali nije proglasio pobedu u prvom krugu, treba cekati rezultate bla bla

Obe agencije sad kažu da je rezultat 49,25 : 45,05/45,06. Vladajući imaju 322 poslanika od 600.

NupHTQI.jpg

Edited by vememah

Трећи пут узастопно закуцани на 25% на парламентарним.

Ултранационалисти и сви њихови деривати покидали. Заједно имају више посланика него ови мученици и њихов симпатични “никад оставка” дедица. Овај њихов успех ће се веома брзо материјализовати у пракси, тј. биће ултранационалистичке реторике и поступака на све стране.

Кренула хајка на Хатај, кретени са твитера им поручују да су заслужили све што их је снашло.

Медији као медији, неко у копијуму а неко на седмом небу (горе је изгубио, доле је победник).

39A85CAB-80D3-409C-8239-843525C1580D.jpeg

15 hours ago, theanswer said:

Meni ovo deluje da će Erdogan biti ispod 50% ali da će imati više. Ali, pojma nemam, nagađam po ovim trendovima. 

Called it. Veći sam stručnjak za turske izbore od turske opozicije 

I ovaj se slaže da Sultan vozi dalje

Nemojte da mračite uplatio sam more u Turskoj!

....shiit has hit the fan.

18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nemojte da mračite uplatio sam more u Turskoj!

....shiit has hit the fan.

Ovo je za turiste ok. Ide lira dalje u nebesa. 

Težak potop opozicije. Rezultati slični kao pre pet godina. Jedino je nešto razočaranih AKP-ovaca prišlo Oganu, a na parlamentarnim ultranacionalističkim strankama, zato ne vidim kako može opozicija bilo šta promeniti kroz dve nedelje. 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.