Jump to content
IGNORED

Mustafa Kemal'in askerleri

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, black mirror said:

pa da li on krivi guleniste za ''kasetu''?

Не знам да ли некога криви али повукао се како би помогао КК. Његови гласачи су на тој страни скале.

Posted
3 minutes ago, Redoran said:

Не знам да ли некога криви али повукао се како би помогао КК. Његови гласачи су на тој страни скале.

znam, video sam i da kk krivi ruse/erdogana ali kaze mi prijatelj koji je i sam gulenista da ince izjavio da je ''kaseta'' delo gulenista ali ja takvu izjavu nisam video. zato pitam u slucaju da je to istina ima li sanse da on za inat podrzi erdogana i hipoteticno koliko njih bi poslusao njega

Posted

Anka na 99,6% prebrojanih mesta, i dalje 49:45.

Posted
Just now, black mirror said:

znam, video sam i da kk krivi ruse/erdogana ali kaze mi prijatelj koji je i sam gulenista da ince izjavio da je ''kaseta'' delo gulenista ali ja takvu izjavu nisam video. zato pitam u slucaju da je to istina ima li sanse da on za inat podrzi erdogana i hipoteticno koliko njih bi poslusao njega

Нисам приметио да је та касета било какав фактор, нико од људи са којима сам причао о изборима је није поменуо.

• Hvala 1
Posted

btw erdogan uskoro ce odrzati govor pred njegovim pristalicama, nadam se da nece proglasiti pobedu u prvom krugu

Posted

Neće dobiti Erdogan u prvom, ali dobiće sigurno u drugom. 

Posted

kaze da ubedljivo vodi ali nije proglasio pobedu u prvom krugu, treba cekati rezultate bla bla

• Hvala 1
Posted (edited)

Obe agencije sad kažu da je rezultat 49,25 : 45,05/45,06. Vladajući imaju 322 poslanika od 600.

NupHTQI.jpg

Edited by vememah
Posted

Трећи пут узастопно закуцани на 25% на парламентарним.

Ултранационалисти и сви њихови деривати покидали. Заједно имају више посланика него ови мученици и њихов симпатични “никад оставка” дедица. Овај њихов успех ће се веома брзо материјализовати у пракси, тј. биће ултранационалистичке реторике и поступака на све стране.

Кренула хајка на Хатај, кретени са твитера им поручују да су заслужили све што их је снашло.

Медији као медији, неко у копијуму а неко на седмом небу (горе је изгубио, доле је победник).

39A85CAB-80D3-409C-8239-843525C1580D.jpeg

• Hvala 1
Posted
15 hours ago, theanswer said:

Meni ovo deluje da će Erdogan biti ispod 50% ali da će imati više. Ali, pojma nemam, nagađam po ovim trendovima. 

Called it. Veći sam stručnjak za turske izbore od turske opozicije 

Posted

I ovaj se slaže da Sultan vozi dalje

Posted

Nemojte da mračite uplatio sam more u Turskoj!

....shiit has hit the fan.

• +1 1
Posted
18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nemojte da mračite uplatio sam more u Turskoj!

....shiit has hit the fan.

Ovo je za turiste ok. Ide lira dalje u nebesa. 

Težak potop opozicije. Rezultati slični kao pre pet godina. Jedino je nešto razočaranih AKP-ovaca prišlo Oganu, a na parlamentarnim ultranacionalističkim strankama, zato ne vidim kako može opozicija bilo šta promeniti kroz dve nedelje. 

• Create New...