James Marshall Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Adnan Menderes, premijer Turske, mislim da je 1960-61. godina u pitanju, ovako iz glave, bez gugla.
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 pa lepo će obezglaviti trupe onda... Mrzi me sad da proveravam ali aktivan sastav vojske ima nešto tipa 350 generala i 30k oficira. 70 generala je uhapšeno, dakle petina. I jedno 3k oficira, to mu dodje 10%. A još ni približno nije gotovo.
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 dudo, evo jedne užasne slike vojna hunta obesila demokratski izabranog premijera Imaš neku fotku onih par stotina hiljada Grka i drugih manjina koje su proterane u pogromu koji je demokratski premijer lično osmislio i sproveo?
Lord Protector Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) Ni meni to nije jasno, sekularnom zapadnjačkom viđenju Gulen se uopšte ne čini radikalnijim...zastupa odavno bolje odnose sa RKC, jednakost polova unutar svog pokreta itd. N znam šta se ovde proglašava radikalnim izuzev te lojalnosti kultu +1 na njegovo učenje ima dosta upliva sufizam, što je po meni takođe plus http://www.gulenmovement.us/sufi-influences-in-gulens-early-life.html http://www.gulenmovement.us/sufism-and-its-origins-by-fethullah-gulen.html Edited July 17, 2016 by slow
porucnik vasic Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Imaš neku fotku onih par stotina hiljada Grka i drugih manjina koje su proterane u pogromu koji je demokratski premijer lično osmislio i sproveo? Вероватно је због тога обешен. То му је грдно замерено.
aram Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 šta je ovde tačno užasno? uhapšeni pobunjenici. simbolika skinute uniforme je jasna. uniforma se skida tako sto se sa nje skinu oznake, dugmad i sl. ne tako sto se ljudi skidaju do gaca.
Dr Arslanagić Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Imaš neku fotku onih par stotina hiljada Grka i drugih manjina koje su proterane u pogromu koji je demokratski premijer lično osmislio i sproveo? Naravno da imam. Da ga nisu možda zbog toga vešali? Možemo i o fundamentima moderne turske države i o svim njenim ocima, što da ne. Nije tajna da bih ja radije da Turska ne postoji i da se danas na mapi nalaze Velika Grčka, Jermenija i Kurdistan. Za Jermeniju i Grčku je možda i kasno ali kako stvari stoje, možda nije za Kurdistan. ;)
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Pa OK, reci lepo na kom si stanovištu. Nema potrebe da notorne krvoloke nazivaš demokratama.
Sestre Bronte Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) Turska ne postoji Meni je dovoljno i ovo, detalje ostavljam na volju izvodjacima radova. Edited July 17, 2016 by Braća Strugacki
Roger Sanchez Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 da najbolje je tu zauzeti kurdski stav, kojima ni jedni ni drugi nisu prirasli srcu na PPP-u se još može za cijelu ujdurmu okrivit Amerikance, i di ćeš veće sreće
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Вероватно је због тога обешен. То му је грдно замерено. Obešen je jer je ponižavao vojsku, zločini koje je počinio su poslužili za sudjenje. I sad je on demokrata jer ga je obesila druga ekipa zlikovaca, možeš misliti.
Dr Arslanagić Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 napisao sam da je demokratski izabran. to što se napio grčke krvi (kao i oni koji su ga obesili, uostalom) mu sigurno nije zamerano, kako od naroda, tako i od vojske
namenski Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Velika Grčka Doktore, sve moze, samo nikako ne Velika Grcka, akobogaznas Nema te Turske koja bi bila toliko teska i sebi i drugima -_-
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Meni je dovoljno i ovo, detalje ostavljam na volju izvodjacima radova. Ako nešto vredi videti to je kada ljudi iz Srbije priželjkuju prestanak postojanja nekoj drugoj zemlji.
Recommended Posts