July 15, 20168 yr beowle, šta kaže ovaj vojnik? nije beowl, ali tumacenje na engleskom je "soldier reportedly says a coup has taken place & civilians should stay at home"
July 15, 20168 yr OK... ovo je... ne znam kako ovo da nazovem Pa klasičan državni udar... Samo da sultana bace sa balkona i to je to... Ovo radi neko ko ima podršku USA, teško bi išlo bez toga... Preigrao se Sultan, pomirenje sa Asadom, pomirenje sa Putinom... Jbg, ne može tako...
July 15, 20168 yr Nemam signal na TRT, twitter proradio.Radi trt na satelitu, ide regularan program sa sve reklamama, sad proverio
July 15, 20168 yr Pa klasičan državni udar... Samo da sultana bace sa balkona i to je to... Ovo radi neko ko ima podršku USA, teško bi išlo bez toga... Preigrao se Sultan, pomirenje sa Asadom, pomirenje sa Putinom... Jbg, ne može tako... javljaju da je US based pobuna... znaci Gulen
July 15, 20168 yr I dalje mi je teško da poverujem da ona budaletina iz Penzilvanije vodi ovo. Mislim, pogledajte mu malo YT klipove pa sami zaključite da li može da preuzme ovoliku vojsku i zemlju.