Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ovo onaj stankovic sto je dosao iz ofke? on je kao neki zesci talenat bio, zasto nije igrao?

Posted

Kojic se namece za kvalifikacije za LS.

Posted

Sranje od fudbala uz par spektakularnih golova. Šteta što ono Jojarino nije ušlo u prvom. Makar 2-3 kakva-takva pojačanja i ok smo za TSL. Evropa svakako pušangija. Istok i dalje gaji kvalitetne umobolnike i fudbalske neznalice.

Posted

Ja samo da cestitam zasluzenu titulu. Uz sav trud Vermeza, ipak bi bila teska nepravda da je ekipa sa 2 prava fudbalera, Saletomkapitenom koji je odlican igrac prvh 6 i po minuta dok ima snage, ispustila titulu od tantuza iz Zvezde.

Posted

ja samo da se zapljunem na novom svetom šampionskom topikufkp-spa_0004.jpgko bi reko čuda da se dese,da Tole nam titulu donese

Posted

slika nije adekvatna, fali zastava sa Don Toletom, lepo fudbalsko veče, lepi golovi ninkare i kojare, neobično mi se dojmio pantara #55takođe bio na istoku ali su oko mene bili vrhunski poznavaoci ove drevne igre, tako da ne delim kolegin sud

Posted

Đura na koktelu:Najdraži mi je ovaj gol u derbiju, Šojićev, pardon Jojićev...Planovi za naredne dane?-Da slavimo 6 noćiju i 25 dana....

Posted (edited)
13695917973523.jpgBLN8EZ2CIAA-sr1.jpgCar.Za vrijeme njegove vladavane, partizan je sustigao CZ po titulama u fudbalu i prestigao u kosarci + najduzi niz titula.edit: :D Edited by borris_
Posted
slika nije adekvatna, fali zastava sa Don Toletom,
viewphotoj.jpg
Posted

da se slavi 6 noćiju i 25 dana......molu se gosti da ne prosipavau soci po zvučnici, će izginemo ki ekseri!!!!

Posted

i slušao se Duran Duran na koktelu-_-

Posted
13695917973523.jpgCar.Za vrijeme njegove vladavane, partizan je sustigao CZ po titulama u fudbalu i prestigao u kosarci + najduzi niz titula.edit: :D
ova zastava je fake, reci.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...