Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Roland Garros 2013

Featured Replies

priznajem da mi je pešikanovljev glas nedostajao kao bris uretre

• Replies 1.1k
  • Views 74.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:jerry: volim Simona kao kolač od peska

Ježim se na samu pomisao da ćemo Simona i dalje gledati na malim ekranima naših TV prijemnika u prenosima sa Lenglen ili Šardija

glupi Simon :angry:svi nosioci za sada prosli...

Novak tek u utorak

Viktor, uprkos samom sebi, dobi prvi set protiv Blejka.

Viktor dominira

Objasnio :Hail:Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Pobedio Viktor.Malo mi bilo žao Blejka. On mi je uvek bio totalno simpatičan lik i da ga nisu pratili razni maleri, mogao je da ima mnogo,mnogo bolju karijeru.

Edited by Arkadija

ali kakav stajling ima venus :isuse:

grejs džons vanabi :isuse:ali ga nije dugo nosila, srećom :fantom:ed.doduše, ta sličnost sa g dž se odnosila samo na glavu, tj. oblik frizureona seljana od outfita ne potseća srećom ni na koga

Edited by duda

Jedan jako abitan™ podatak, al ajde da ga podelim... :fantom:Danas u 1. kolu igraju Przysiezny (133. na ATP listi) i Williams (121.), a zanimljivo je to da su pre tri dana isto igrali jedan protiv drugog u poslednjem kolu kvalifikacija... :D Dobio Poljak 2:0, a Amerikanac je uleteo kao laki luzer... Eto... :fantom:

pročitala to juče negde na netusituacija za koju se niko ne seća da se bilo gde ranije dogodilašta li taj događaj najavljuje ? možda neko čudo u vidu rafinog neosvajanja trofeja evilsmile.gif

Ja video slučajno dok sam gledao parove za kladžu, stvarno čudno, na tri mesta sam proveravao da nije neka greška :DDanas super meč u najavi, Berdih - Monfils, treći meč na glavnom terenu :jerry:

Dešavalo se to ranije. Prvi turnir koji je Ana osvojila u karijeri ( Kanbera čini mi se ) Istu protivnicu je dobijala u finalu kvalifikacija i u finalu turnira. Isto to se desilo na nekom WTA turniru na betonu početkom godine. Suarez Navaro je pukla u finalu kvala a onda u prvom ili drugom kolu od iste protivnice ponovo izgubila.