Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2013

Ros

Recommended Posts

Posted

priznajem da mi je pešikanovljev glas nedostajao kao bris uretre

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

139

• duda

88

• Jean-Luc Picard

64

• Arkadija

59

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
:jerry: volim Simona kao kolač od peska
Posted

Ježim se na samu pomisao da ćemo Simona i dalje gledati na malim ekranima naših TV prijemnika u prenosima sa Lenglen ili Šardija

Posted

glupi Simon :angry:svi nosioci za sada prosli...

Posted

Viktor, uprkos samom sebi, dobi prvi set protiv Blejka.

Posted

Objasnio :Hail:Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Pobedio Viktor.Malo mi bilo žao Blejka. On mi je uvek bio totalno simpatičan lik i da ga nisu pratili razni maleri, mogao je da ima mnogo,mnogo bolju karijeru.

Edited by Arkadija
Posted (edited)

grejs džons vanabi :isuse:ali ga nije dugo nosila, srećom :fantom:ed.doduše, ta sličnost sa g dž se odnosila samo na glavu, tj. oblik frizureona seljana od outfita ne potseća srećom ni na koga

Edited by duda
Posted

Jedan jako abitan™ podatak, al ajde da ga podelim... :fantom:Danas u 1. kolu igraju Przysiezny (133. na ATP listi) i Williams (121.), a zanimljivo je to da su pre tri dana isto igrali jedan protiv drugog u poslednjem kolu kvalifikacija... :D Dobio Poljak 2:0, a Amerikanac je uleteo kao laki luzer... Eto... :fantom:

Posted

pročitala to juče negde na netusituacija za koju se niko ne seća da se bilo gde ranije dogodilašta li taj događaj najavljuje ? možda neko čudo u vidu rafinog neosvajanja trofeja evilsmile.gif

Posted

Ja video slučajno dok sam gledao parove za kladžu, stvarno čudno, na tri mesta sam proveravao da nije neka greška :DDanas super meč u najavi, Berdih - Monfils, treći meč na glavnom terenu :jerry:

Posted

Dešavalo se to ranije. Prvi turnir koji je Ana osvojila u karijeri ( Kanbera čini mi se ) Istu protivnicu je dobijala u finalu kvalifikacija i u finalu turnira. Isto to se desilo na nekom WTA turniru na betonu početkom godine. Suarez Navaro je pukla u finalu kvala a onda u prvom ili drugom kolu od iste protivnice ponovo izgubila.