November 10, 201311 yr Ko su ovi trećerazredni glumci. Prepoznala sam samo Ristovskog i onog buljavog iz svih Radoševih serija?
November 10, 201311 yr Šta je bre ovo, glumačka sekcija? Kakva je ovo pokočena gluma? Jel ovo naturščici?Ne vređaj Radoševu familiju i bliske poznanike.
November 10, 201311 yr Author Odlicno...nisu oni Imali lose ideje nego eto ta engleska I neverstvo sa svih strana...
November 10, 201311 yr Koliko je ovo sporo i dosadno, jbt. Mislim, to mi je najjači utisak od gledanja sada, o drugim skarednostima, neću da govorim."Samo da banem u kuću vojvode Mišića, na basamku da se prekrstim, pa da idem kud sam pošao...."
November 10, 201311 yr Koliko je ovo sporo i dosadno, jbt. Mislim, to mi je najjači utisak od gledanja sada, o drugim skarednostima, neću da govorim.uze mi reč iz usta
November 10, 201311 yr Author Jebote Koji je ovo smor :D Do epizode 4 kad ulece Cica svi ce se smoriti.
November 10, 201311 yr Intermezzo, Red Union na FB:RAVNA GOVNA - cetnicka lagarija namenjena pljuvanju Narodnooslobodilackog pokreta u reziji Radasina Sline... Samo na RTS. Mater vam jebemo! Cetnici su sluge nacista. Draza Mihajlovic je ljudsko smece koje je dobilo sta je zasluzilo.SMRT FASIZMU!
November 10, 201311 yr Jebote Koji je ovo smor :D Do epizode 4 kad ulece Cica svi ce se smoriti.Pa to je namera autora - da se svi toliko smore pa iskreno poraduju kad se pojavi Cica.
November 10, 201311 yr Presraše i sa ovim pijenjem po kafanama 5/6. aprila, jedinice su generalno bile pod povišenom pripravnošću, naročito granične.