Jump to content

Ravna Gora - TV serija

Featured Replies

Ko su ovi trećerazredni glumci. Prepoznala sam samo Ristovskog i onog buljavog iz svih Radoševih serija?

Наши™ лепо носе униформе. Господски

Šta je bre ovo, glumačka sekcija? Kakva je ovo pokočena gluma? Jel ovo naturščici?
Ne vređaj Radoševu familiju i bliske poznanike. :fur:
  • Author

Odlicno...nisu oni Imali lose ideje nego eto ta engleska I neverstvo sa svih strana...

Bikovic ce do kraja zivota glumiti u svakoj seriji na RTS.

Koliko je ovo sporo i dosadno, jbt. Mislim, to mi je najjači utisak od gledanja sada, o drugim skarednostima, neću da govorim."Samo da banem u kuću vojvode Mišića, na basamku da se prekrstim, pa da idem kud sam pošao...." :isuse:

Koliki je ovo transfer blama jbt

Koliko je ovo sporo i dosadno, jbt. Mislim, to mi je najjači utisak od gledanja sada, o drugim skarednostima, neću da govorim.
uze mi reč iz usta
  • Author

Jebote Koji je ovo smor :D Do epizode 4 kad ulece Cica svi ce se smoriti.

Intermezzo, Red Union na FB:RAVNA GOVNA - cetnicka lagarija namenjena pljuvanju Narodnooslobodilackog pokreta u reziji Radasina Sline... Samo na RTS. Mater vam jebemo! Cetnici su sluge nacista. Draza Mihajlovic je ljudsko smece koje je dobilo sta je zasluzilo.SMRT FASIZMU!

Sporo, presporo... ne znam hoću li ja ovo moći.

Jebote Koji je ovo smor :D Do epizode 4 kad ulece Cica svi ce se smoriti.
Pa to je namera autora - da se svi toliko smore pa iskreno poraduju kad se pojavi Cica.

Kako je ovo lošeSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Presraše i sa ovim pijenjem po kafanama 5/6. aprila, jedinice su generalno bile pod povišenom pripravnošću, naročito granične.

MI bi se, zapravo odbranili, da su oficiri bili ozbiljniji :isuse: