ivy Posted November 4 Author Posted November 4 @banatjanin mlada Fomes fomentarius-trud stvarno lepotica ,retko se vidja tako mlada 1
ivy Posted November 4 Author Posted November 4 juce sam ubrala mladu suncanicu i ostavila je da se otvori razlika 1
Eleniko Posted November 4 Posted November 4 57 minutes ago, ivy said: @banatjanin mlada Fomes fomentarius-trud stvarno lepotica ,retko se vidja tako mlada da prevedem pitanje - čovek te pita jel može da se jede 1
banatjanin Posted November 4 Posted November 4 2 minutes ago, Eleniko said: da prevedem pitanje - čovek te pita jel može da se jede 😀 ne bre, ne bih jeo ništa što raste na ovom parkingu, taman da je beli tartuf 1
overthinker Posted November 10 Posted November 10 On 4. 11. 2024. at 19:27, banatjanin said: 😀 ne bre, ne bih jeo ništa što raste na ovom parkingu, taman da je beli tartuf Примена: има моћ дугог димљења и као таква служи за умиривање пчела. Пчеле су дивна, божанствена бића, али и дивља бића, реагују импулсивно, онда их дим гљиве труд збуни, потисне и смири, па човек , гљива и пчеле тада буду заједно део једног чаробног ритуала.
James Marshall Posted November 10 Posted November 10 Pa ovo kao ona fora sa sms informacijama o puževima, STOP jebote 🤣🤣🤣 1
Boksi Posted November 14 Posted November 14 Ovaj fenomenalni momenat mi je i za ovde. 0:20, otprilike.
ivy Posted November 14 Author Posted November 14 vec sam pomislila da ce naci psylocibu na engleskoj livadi 1
overthinker Posted November 14 Posted November 14 1 hour ago, ivy said: psylocibu na engleskoj livadi Није то као .... "Псилоциба сербика - ако је сретнеш, беж' од ње"
ivy Posted Tuesday at 16:11 Author Posted Tuesday at 16:11 pravila sam liker od trnjine i mi je ostalo bas puno ploda..a lepe su i socne...pa sam ih prorasirala,odvojila od kostica,namazala na papir za pecenje i dehidrirala radila sam to vec... super ispadne..kao neke vocne bonbone,zvackavo...jos samo da eksperimantisem da debljinom namaza... 3
Recommended Posts