Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) jbg, ima materijala, ali ima nesto i u pristojnosti. @verter Edited August 22, 2014 by Zhota
Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Credo quia manifestum. ne cini li ti se ta fora previse jeftinom za jednog intelektualca? ono, za siroke mase izvan ringa. poput narcisoidne tinejdzerke. a mozes bolje. Edited August 22, 2014 by Zhota
Turnbull Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 ne cini li ti se ta fora previse jeftinom za jednog intelektualca? ono, za siroke mase izvan ringa. poput narcisoidne tinejdzerke. a mozes bolje. Jbg, igram za publiku. Izvini ako sam te uvredio, u pravu si za pristojnost. Prosto ne vidim smisao u daljoj raspravi, ne zameri.
Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Jbg, igram za publiku. Izvini ako sam te uvredio, u pravu si za pristojnost. Prosto ne vidim smisao u daljoj raspravi, ne zameri. kao sto sam rekao, nema s tobom nikakve rasprave. nisi se ni potudio da shvatis sta sam hteo da kazem, vec si isao odmah na to da me diskreditujes koristeci se mojim lapsusom. vreme je zivot, zao mi samo ovih sat vremena koje sam bacio dopisujuci se s tobom, bolje da sam igrao solitaire.
Miralem Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 jer mozete da svoju spansku seriju premestite negde drugde, a topik ostavite pravim ateistima? ja taman pomislio da ce te se smuvate, kad ono picvajz, posle ce se opet volite itd ali ja sve to nisam duzan da gledam. hvala.
Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) smatras da ce praaaaaaavi ateisti ispuniti smisao teme tako sto ce bolje kritikovati ateizam od vernika ili agnostika? Edited August 22, 2014 by Zhota
Miralem Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ne, smatram da lazni ateisti ne koriste nicemu i da su, onako generalno, gay.
Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 imas obicaj da svuda prosipas svoje pomije od misljenja ili samo na internetu?
Zhota Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 realno, ovo je gola kurcina od foruma, treba upristojiti/skloniti pola nickova da bi licilo na nesto vredno citanja. odoh odavde, idite svi u kurac.
Paul Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ne, smatram da lazni ateisti ne koriste nicemu i da su, onako generalno, gay. to, to je ona prava misionarska zar :D
Miralem Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 realno, ovo je gola kurcina od foruma, treba upristojiti/skloniti pola nickova da bi licilo na nesto vredno citanja. odoh odavde, idite svi u kurac. aferim!
Skyhighatrist Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 realno, ovo je gola kurcina od foruma, treba upristojiti/skloniti pola nickova da bi licilo na nesto vredno citanja. odoh odavde, idite svi u kurac. :0.6:
Recommended Posts