Jump to content
IGNORED

velika ivanča

Ayatollah

Recommended Posts

Posted

pa to je pre stanje svesti dobrog dela drustva. covek se potpisuje sa knin i salje ti poruku - ja sam najebo, a sad bi da se i ja nekome najebem majke, nije vazno kome, bolesnima, ciganima, pederima....

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

28

• Turnbull

26

• gagorder

24

• fonTelefon

23

Posted

Nadajmo se da nije stanje svesti "dobrog dela drustva".

Posted
Nadajmo se da nije stanje svesti "dobrog dela drustva".
ok preterujem, ali i sam si video slike sa trga kad su protestovale dveri. to je to.
Posted

Pa, nezaposlenost je ogromna + imaju skoro svi internet.

Posted

kaze veljovic da je mrdrr bio ratnik u slavoniji. i taj iz jabukovace je takodje s nekog ratista. negde sam procitala da 60 odsto ubica u srbiji, ovih sto ubijaju porodicu, familiju, komsije, ti sto su "uvek bili mirni, iz finih i mirnih porodica", da su negde ratovali od 1991. do 1999.

Posted (edited)
kaze veljovic da je mrdrr bio ratnik u slavoniji. i taj iz jabukovace je takodje s nekog ratista. negde sam procitala da 60 odsto ubica u srbiji, ovih sto ubijaju porodicu, familiju, komsije, ti sto su "uvek bili mirni, iz finih i mirnih porodica", da su negde ratovali od 1991. do 1999.
ok sve to, ali u pet ujutru, na spavanju, šest muškaraca i šest žena i jedno dete, zato je smrtnost 100%, na spavanju, precizno, a onda zadrhtala ruka kada je digao na sebe, ko odlazi po komšiluku u pet ujutru da ubija, zašto obilazi dve a u četiri kuće ulazi...haos, mrak, uf Edited by Vapad
Posted
uzas, klasican amoklauf.nadao sam se da kod nas toga nikad nece biti :(
Ja se nisam nadao kad mi je saopsteno za Njutaun pitao sam se kad ce kod nas da se ponovo desi u jos gorem obliku, posto je vec bilo jedno u nekom selu.
Posted

I nije imao problem da uđe ni u jednu od tih kuća.. Tamo otključano sve?

Posted

I nikog nisu probudili pucnjevi, niko nije reagovao, pokušao da se odbrani, da pobegne... ? :huh:

Posted (edited)

možda je imao prigušivačedit: piše da su sve držali otključano, zaseok, znali se svi

Edited by Vapad
Posted
I nije imao problem da uđe ni u jednu od tih kuća.. Tamo otključano sve?
po selima je uglavnom oktljucano sve kad su ljudi u kuci. bar bilo u mom koliko ja znam. (u bar 60% kuca, pa onda neka slaba zakacka na 20% i mozda 20% bas zakljucanih, po mojoj slobodnoj proceni.)
Posted
I nikog nisu probudili pucnjevi, niko nije reagovao, pokušao da se odbrani, da pobegne... ? :huh:
ne čuje se pištolj toliko jako.
Posted

meni to baš čudno za otključane kuće noću, ajde danju, to je normalnomora da su svi bili baš bliski tu u okruženju, al' opet je čudnonismo mi ni svesni koliko nas koštaju i koliko će nas još koštati ti ratovi