Sludge Factory Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Bas je prijala ova epizoda. I Hanibal se odlicno uklapa u taj evropski milje™.
Blojler Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 kako je Mads pokidao sve ovo. lajtmotiv serije, -is it that kind of party? I reakcija, minijaturna, genijalna, potpuno su uhvatili sustinu. fotografija, muzika, Firenca. Ovaj Fuler je genijalan.
Arkadija Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Sjajna epizoda, stilski prelepa, a i jezovita za sve pare.
boshoku Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Sjajna epizoda, stilski prelepa, a i jezovita za sve pare. skroz
Lrd Posted June 12, 2015 Author Posted June 12, 2015 ubogi vil se vratio i udavio. Nije baš toliko strašno bilo. A vratio se bogami i jelen, samo malo mutiran.
zema Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 A vratio se bogami i jelen, samo malo mutiran. jelen ce sve vise liciti coveku, tako rekose u nekom intervjuu
Calavera Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) Sta znam, meni se vise svidjalo kad je serija bila o grupi detektiva koja resava otkacena ubistva. Hannibal je naravno i dalje nesto najlepse na televiziji, ali cini mi se da se u ove dve epizode previse otislo u simboliku i fantazmagoriju naustrb prave radnje. Nije dobro kad sve sto se desilo u odredjenoj epizodi mozes da prepricas 1 prostoprosirenom recenicom i ne izostavis nista <_< Edited June 13, 2015 by Calavera
Arkadija Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Nažalost, ova epizoda je bila najdosadnija od početka serije. Ko što reče Klavera, cela može da se prepriča u jednoj rečenici.
Ryan Franco Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Meni je dosta legla ova ambijencija i bezanje iz tog nekog zdravog razuma.
zema Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 vil u litvaniji, nadajmo se da nece udaviti kao u prosloj epizodi https://youtu.be/cm7twy3DLTQ od ostalih vesti: Bryan Fuller's American Gods TV Series Has Finally Been Greenlit http://goo.gl/mT3nNr
Sludge Factory Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Kako je Mads doktorirao ovo. I will have to eat him. BTW, nisam citao knjige, da li u knjigama ima ovog jelena, koji se provlaci od pocetka serije, u bilo kom obliku ili je to skroz Fulerova kreacija?
Recommended Posts