Lezilebovich Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Kauboj, u potpunost podrzavam obracanje gledaocima Vb tonom kojim im se obratio, nije mi jasno samo zasto se ti osecas licno pogodjenim? Potpisala bih svaku rec, al to sam opet samo ja..Da li bi toliko podržavala da je to uradio na pozorišnoj predstavi i rekao nemojte dolaziti u pozorište, uplatite pare od karte za XY ?
Tihajeza Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 nego, kauboje, sad se nesto setih, jel bese ti jedan od najvatrenijih fanova one akcije filharmonije, kad su oni muzikanti dosli da moralisu onim finim ljudima koji ispijaju kaficu u kolarcevoj?meni je ta akcija bila odvratna, ali samo da primetim jednu razliku: sergej je rekao: molim vas za pomoć. jadni ste, ali uradite nešto.a muzičari rekli "hvala što ne dolazite". jadni ste, i ne treba te nam takvi.prvi je imao neki cilj. drugi (osim autofelacija) nisu.
Caligula Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 po meni je najveca razlika u tome sto je taj viral bio prilicno besmislen, a ovaj je prilicno smislen.Imao je manju tezinu, dakle i vredjanje je imalo manju tezinu.Ovde me se osudjuje da sam nehuman zato sto pratim Velikog Brata, iz cega proizilazi da je svako ko ne prati human. To je odvratno generalizovanje.
vladavsnarod Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 meni ove cifre deluju sumanuto. 200k kosta operacija u becu, a 1mil u hjustonu, ali su se pogodili na 700kna to treba da se sipaju govna
Aion Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ovde me se osudjuje da sam nehuman nekulturan zato sto pratim Velikog Brata idem u Strahinica Bana, iz cega proizilazi da je svako ko ne prati ne ide human kulturan. To je odvratno generalizovanje.
copkillah Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 meni ove cifre deluju sumanuto. 200k kosta operacija u becu, a 1mil u hjustonu, ali su se pogodili na 700kna to treba da se sipaju govnaKoliko ja znam, niko osim tog lekara iz Hjustona nije želeo da radi operaciju.
Joshua Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Imas iza Joshua, nekoliko puta sam objasnio u cemu je problem i ne preklapa se sa ovim sto si napisala ispod.pročitala sve, ako je ono o slobodi izbora kad je trošenje sopstvenog vremena i novaca u pitanju-slažem se; ako je ono o una tantum akciji koja neće doneti neki boljitak na duži rok i to se slažem; ne slažem se da će ova gerila aktivno naštetiti budućim akcijama zbog eventualne zasićenosti (tj. ne mogu sa sigurnošću tvrditi ni da hoće ni da neće); nije mi, najiskrenije, zvučao posebno narcisoidno i toplovodootkrivalački u onom klipu. ali svejedno gubim konce. nije ni bitno, razumećemo se na nekoj drugoj temi.
Caligula Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Dobro Aione objasnio sam razliku izmedju nazivanja nekoga snobom sa jedne ili nehumanim sa druge strane. U prvom slucaju je u pitanju reklama za kulturnu instituciju a u drugom humanitarna akcija.Medjusobna tezina te dve optuzbe je neuporediva.I jedna i druga akcija su uspele. E sad, meni nije cudno da ljudi pizde na nekoga ko kaze "hvala vam sto ne dolazite" (mada ovo moze trojako da se cita)Ali da popizdis na nekoga ko u ruci drzi broj ziro-racuna za donaciju bolesnom detetu, to je stvarno nenadjebivo dostignuce Edited April 2, 2013 by CowBoy
betty Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ali da popizdis na nekoga ko u ruci drzi broj ziro-racuna za donaciju bolesnom detetu, to je stvarno nenadjebivo dostignucevala bas.
Lezilebovich Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Koliko ja znam, niko osim tog lekara iz Hjustona nije želeo da radi operaciju.tako piše u vesti, da se situacija toliko pogoršala da su oni jedini prihvatili da to rade.
Leia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ovde me se osudjuje da sam nehuman zato sto pratim Velikog Brata, iz cega proizilazi da je svako ko ne prati human. To je odvratno generalizovanje.Ti pratis Velikog Brata? Ti licno ili samo ovom prilikom iz nekih razloga stajes u odbranu gledalaca?Nekako mi to ne lici na tvoje ostale stavove kad je Umetnost u pitanju al ajde...
Leia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ali da popizdis na nekoga ko u ruci drzi broj ziro-racuna za donaciju bolesnom detetu, to je stvarno nenadjebivo dostignuceZaista, zeznuo je sve majstore manipulacije od kad je sveta, i na tome zaradio belosvetsku slavu i bogatstvo, za sebe naravno
3opge Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 браво Сергије!а ви што чучите и пратите ВБ и остала говна не би ли вам нечије забрекло споловило севнуло међу очи сисајте га.
Caligula Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 pročitala sve, ako je ono o slobodi izbora kad je trošenje sopstvenog vremena i novaca u pitanju-slažem se; ako je ono o una tantum akciji koja neće doneti neki boljitak na duži rok i to se slažem; ne slažem se da će ova gerila aktivno naštetiti budućim akcijama zbog eventualne zasićenosti (tj. ne mogu sa sigurnošću tvrditi ni da hoće ni da neće); nije mi, najiskrenije, zvučao posebno narcisoidno i toplovodootkrivalački u onom klipu.Ne gubis konce, to je sustina. Generalizacija, masovno poseravanje, zavirivanje u novcanik, nepominjanje institucija, jednokratnost. Jedina svetla tacka te predstave je karton sa ziro-racunom.
bergasa19 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Kada je Amerika rasturala Irak i Afjanistan, povracalo mi se kada god je neki celebriti usvojio neko dete i posetio neko africko selo.
Recommended Posts