Frank Pembleton Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Kucamo na vrata još jednog zaboravljenog asa RTS-a Ispod kog kamena je ova izgmizala? Bila na TV Avala, onda savetnik za medije Predsednika skupstine Nese Stefanovica Pa shodno tome sad u MUP
Veletin Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Kucamo na vrata još jednog zaboravljenog asa RTS-a Ispod kog kamena je ova izgmizala? U kom periodu je ona radila na RTS-u ?
ajgor Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 U kom periodu je ona radila na RTS-u ? Čini mi se pre udaje za Baneta Ivkovića, dovoljno davno da možda grešim.
Veletin Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Čini mi se pre udaje za Baneta Ivkovića, dovoljno davno da možda grešim. Radila je na BK televiziji.
Turnbull Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) Jao, to li je ta Edited June 29, 2014 by Turnbull
Prospero Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 #onokad tekst kaze vise o autorki nego o temi. by TT via Nokia
Frank Pembleton Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Čini mi se pre udaje za Baneta Ivkovića, dovoljno davno da možda grešim. rts i bk a onda udaja
Haralampije Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Biljana voli sve same stare vrednosti : stari SPS,stari SRS(SNS),starog Baneta....
namenski Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 E, a jel zna neko sta je sa onom takodje RTS likinjom sto se bila udala za Pavkovica, onog djenerala? Imala neko fensi ime plus neki stanovi, namestaj...
April Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Meni je super što Danas pušta ovakve bljuvotine. Potpisanoj glupači iz Belog Potoka nisu potrebni ni komentari, ni odgovori, samo pustiš tekst i sve jasno.
Apdajk Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 E, a jel zna neko sta je sa onom takodje RTS likinjom sto se bila udala za Pavkovica, onog djenerala? Imala neko fensi ime plus neki stanovi, namestaj... Nisam siguran da li je ista u pitanju, ali znam da je Pavkoviću žena izrodila dvoje dece DOK JE OVAJ U HAGU. Kažu, uredno dolazila na one produžene vikende koje im Tribunal omogućava…
namenski Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Nisam siguran da li je ista u pitanju, ali znam da je Pavkoviću žena izrodila dvoje dece DOK JE OVAJ U HAGU. Kažu, uredno dolazila na one produžene vikende koje im Tribunal omogućava… Ma ova je bila neka Glorija ili tako nekako, u svakom slucaju neposredno pre i posle bombardovanja, znam iz prve ruke jednu epizodu vezanu za njega kao nacelnika GS koji je sa suprugom posetio Trayal, vojni deo, Krusevac. I dok su sastancili, gospodji supruzi je ponudjeno da proseta gradom i kupi sebi neki lep poklon na racun domacina, tako neku sliku, nesto prigodno. Sve je bilo OK, dok firmi nije stigao racun na nekih 10.000 DEM za kupljeni namestaj odvezen vojnim kamionom za Beograd. Mislim da je doticna bila neka spikerka na TV Bg i da je posle isao aber da ga je sutnula, veza neki stanovi, tako nesto.
MancMellow Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) Ovo je, kao, deo nekakvog "dijaloga"? Šta će ovakva pljuvačina u Danasu uopšte? Edited June 30, 2014 by MancMellow
KnightLore Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 E, a jel zna neko sta je sa onom takodje RTS likinjom sto se bila udala za Pavkovica, onog djenerala? Imala neko fensi ime plus neki stanovi, namestaj... Glorija - fatalna generalica Nisam siguran da li je ista u pitanju, ali znam da je Pavkoviću žena izrodila dvoje dece DOK JE OVAJ U HAGU. Kažu, uredno dolazila na one produžene vikende koje im Tribunal omogućava… Dvoje dece mu je rodila cetvrta zena od koje se razveo pre dve godine.
Recommended Posts