namenski Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Probavanje poceti negde gde je skrajnuto. Za ambicioznije: ukrstiti noge i onda probati nozni rad sa pedalama ukljucujuci i pedalu gasa Inace, sa efektom koji чекмеже opisuje susrecu se u nesto blazem ali poprilicno zajebanom obliku oni koji naglo predju sa rucnog na automatski menjac i baratanje onom jednom papucom , bolje da se ne prisecam.
mire Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 a bzv, istina da su svi vozači probali kao i da su se svi redom skoro ukucali u šoferku ako joj se baš proba, neka to uradi u bezbednom okruženju, tj nikakvom :-)
Zli Gli Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ja probao nakon vasih komentara ali ne vredi, krakat sam i ne mogu da uglavim levu nogu ispod volana dovoljno da bih dohvatio kocnicu :D
goofs Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Meni to u zivotu nije palo na pamet vozio sam automatik jedno vreme, i to tako sto zabodem levu nogu skroz tamo u ugao i ne mrdam
jms_uk Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Inace, sa efektom koji чекмеже opisuje susrecu se u nesto blazem ali poprilicno zajebanom obliku oni koji naglo predju sa rucnog na automatski menjac i baratanje onom jednom papucom , bolje da se ne prisecam. Kako jednom? Svaki automatik koji sam vozio je imao dve: gas i kocnicu.
vladavsnarod Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Verovatno misli na kocnicu? Svako hoce da salta kad predje na automatika. Ja sam hteo da prebacim u petu :)
kapetanm Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 То су рефлексне раднње, навикли смо да брзо упиремо у квачило левом, а дозирано пипкамо кочницу десном. И кад леву ударимо у кочницу...
namenski Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Kako jednom? Svaki automatik koji sam vozio je imao dve: gas i kocnicu. Gas nisam racunao, kocnica je klopka, samo sam nju brojao :)
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 probaj. oseti adrenalin na slaviji -_-
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 u žarkovu može, eventualno, neki vo ili krava da ti auto zaskoči pa kopitama napravi štetu na krovu. a i to teško pošto su slabe skočnosti. na slaviji ili nbgd kružnom toku je adrenalin, trole, gradski prevoz, pešaci kamikaze, moraš da gledaš na sve strane...
ordi Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 vrlo dobro se razumeš u stočad, to mi se dopada :D
iDemo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Dodjem na semafor, crveno - stojim i cekam. Mesto bez veze - opcija ili pravo ili levo iz ulice koja je jednosmerna. Al' u centru pa nikad ne znas gde se skrio pandur. Ja uredno stojim i cekam ("Srbija se saginjati nece"). Prodje jedno, dva, tri seta zelenih svetala za suprotni smer (koji moze samo desno da skrene i za one "s leva" plus malo za peshake... Ja stojim i cekam ("al' nikad nece Kadinjaca"). Iza mene uredno vec 7-8 automobila - i oni cekaju - vide da je stvar ozbiljna - sve vremen crveno... Hteo ja da prodjem na crveno al' mi je vec bilo postalo zanimljivo - da cekam da vidim kako ce stvar da se raspetlja. Prodje jos par setova zelenih za sve ostale kad ce meni jedan od onih iza mene (izasao iz kola, dosao do prozora i kucka uredno sa napacenom facom na licu) - kao "je l' bi mog'o da gurnesh kola pola metra napred..." Nije morao da zavrsi recenicu - (sad) znam i ja da je to jedan od onih "sa senzorom" - al' ako ne pridjesh dovoljno blizu - nisi mu dao do znanja da treba da upali zeleno i za taj pravac. Sta da kazem - cim sa "prishao" - puche zeleno k'o iz topa. Odosmo svi na svoje radne zadatke a meni jos uvek u glavi fakat da niko nije ni svirao ni psovao - verovatno su izdelegirali ovog sa izmucenom facom da mi kucne na prozor.
Recommended Posts