November 8, 2025Nov 8 Meni ne treba knjiga da znam da mi je posao postao bullshit. Po ko zna koji put svinjske glave menjaju strategiju. Cak je i moj poslovicno ugladjeni engleski sef popizdeo i rekao "let's see what they will put in his food tomorrow".
November 8, 2025Nov 8 On 6. 11. 2025. at 16:51, Hamlet Strašni said:Danas sam kupio na Amazonu Bullshit Jobs. Čitao neko? Bila je impulsivna kupovina. Nadam se da se nisam zeznuo Kupio sam ja impulsivno, jer sam pročitao originalni tekst koji je posle pretvorio u knjigu. Knjigu sam ostavio posle deset strana jer mi je delovalo da je suštinu ubo u tekstu dužine možda 5-10 strana u knjizi.
March 4Mar 4 On 6. 11. 2025. at 16:51, Hamlet Strašni said:Danas sam kupio na Amazonu Bullshit Jobs. Čitao neko? Bila je impulsivna kupovina. Nadam se da se nisam zeznuo Imao si prevod, Geopoetika - Nebulozni poslovi.
March 4Mar 4 2 hours ago, reg said:Imao si prevod, Geopoetika - Nebulozni poslovi.Тја. Прочитао на енглеском. Занимљив угао али мислим да мало претерује.
May 22May 22 Primer 36228 zašto je superkapitalizam bad mkayOd ove 4 Bezos oženio ovu što je i meni gadna
May 24May 24 On 23. 5. 2026. at 1:01, Venom said:Primer 36228 zašto je superkapitalizam bad mkayOd ove 4 Bezos oženio ovu što je i meni gadnata zena je do pre par godina izgledala super, deluje kao da je Jeff Bezos izdavao direktive sta i kako da se radi a ona pristajala... Bolest neka anyhow
May 24May 24 6 minutes ago, Midžeta said:Bezos i Loren se botoksiraju zajedno breI top im jeNista protiv botoksa ali ona je ugradla neke filere i napravila se na onu neku zenu sto je htela da izgleda kao macka jer joj je muz vise voleo felajns od njeCime se ja bavm i sta citam strasno
May 24May 24 10 minutes ago, Mel said:Nista protiv botoksa ali ona je ugradla neke filere i napravila se na onu neku zenu sto je htela da izgleda kao macka jer joj je muz vise voleo felajns od njeCime se ja bavm i sta citam strasno Ma izgledaju jezivo oboje, ali deluje da im je dojaja, to je bila moja opservacija manje vise
May 24May 24 16 minutes ago, Midžeta said:Ma izgledaju jezivo oboje, ali deluje da im je dojaja, to je bila moja opservacija manje viseTo da. Zrace istiniski setisfeksn.