gospa buba Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 bolje 1 gomboce da je napravio pitanje je ^_^
banatjanin Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 kaže se bicikli a ionako su vam knedle i gomboce stigle s iste strane reke, istina tek nedavno, pa nije za zameriti terminološku zbrku. treba treba vremena dok se razumeju finese :separatistamod:
gospa buba Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 dobro skuva li ih neko, ili se samo razgovarate <_<
aram Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ja to ne jedem, a ovi nemaju kad od autonomasenja :D
ivy Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ja ih napravim jednom godisnje,u jesen,pojedem dve ostalo posaljem okolo i to je sve.
Krošek Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) e pa bogami ja kazem gomboci (jed. gomboc) edit: i cesto ispadnu gnjecavi / vodnjikavi; ne samo meni. definitivno je lakse turiti ista u ulje Edited February 4, 2016 by Krošek
wall Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Toliko o uspešnosti. ^_^ I ja sam pojeo jednu, ostalo poslao mačkama koje vešto uskaču u kantu. Ali mamumu jeo sam te krokete i bili vr'. Hrskavi, unutra, mekani, pa se sir otopio, pa nemasni...
Recommended Posts