February 3, 20169 yr Author Sreća: -"Crko bojler!" (u kuhinji hanuma pokušava da razredi). Ispitivač, novi osigurač, rešeno. Kompenzovao sam štetu po kuhinji. :D Inače, bojler došao sa stanom, star, dronjav cca 35 godina, a bojim se da je i osigurač. Druže Tito ti se nama vrati...
February 3, 20169 yr pravio ja za vikend - nisam nesto odusevljen... mislim nelose je, ali drazi su mi ustipci, strejt ili sa tikvicama :)
February 3, 20169 yr ne izgleda loshe uopshte, ja bih to jela svakako. no. da se uteshi drug wall, to testo po pravilu ima vishe nekontrolabilnih varijabli i nije nikakvo chudo ako se otme i posle 15 pravljenja -_-
February 3, 20169 yr Author Hteo sam postići hrskavost ali ili sam dobio masno ili karbonizovano. Još sam ih punio šunkaricom i gaudom pa se zajebavao jer se testo lepilo kao oni dečiji ljigavci i tako... No dobro ne moram baš sve znati.
February 3, 20169 yr znas kako, to testo sto se przi u dubokom ulju, treba ulje da bude bas vruce, tako da mu odma zatvori sve pore i onda ne ulazi unutra. a da opet ne bude prevruce da ne izgori. a da pri tome za munut dva ili i manje bude przeno i unutra, da ne ostane zivo testo. sve u svemu, malo prakse to resava.