wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Jeste. Evo pojeo jednu. Ostalo ću baciti. <_<
Krošek Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) izgleda sasvim ok ja bi to skajmakom jeo Edited February 3, 2016 by Krošek
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Sreća: -"Crko bojler!" (u kuhinji hanuma pokušava da razredi). Ispitivač, novi osigurač, rešeno. Kompenzovao sam štetu po kuhinji. :D Inače, bojler došao sa stanom, star, dronjav cca 35 godina, a bojim se da je i osigurač. Druže Tito ti se nama vrati...
aram Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 izgleda... a ne izgleda lose, al nece da prizna sta je zajebo :)
aram Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 pravio ja za vikend - nisam nesto odusevljen... mislim nelose je, ali drazi su mi ustipci, strejt ili sa tikvicama :)
gospa buba Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 ne izgleda loshe uopshte, ja bih to jela svakako. no. da se uteshi drug wall, to testo po pravilu ima vishe nekontrolabilnih varijabli i nije nikakvo chudo ako se otme i posle 15 pravljenja -_-
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Hteo sam postići hrskavost ali ili sam dobio masno ili karbonizovano. Još sam ih punio šunkaricom i gaudom pa se zajebavao jer se testo lepilo kao oni dečiji ljigavci i tako... No dobro ne moram baš sve znati.
aram Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 znas kako, to testo sto se przi u dubokom ulju, treba ulje da bude bas vruce, tako da mu odma zatvori sve pore i onda ne ulazi unutra. a da opet ne bude prevruce da ne izgori. a da pri tome za munut dva ili i manje bude przeno i unutra, da ne ostane zivo testo. sve u svemu, malo prakse to resava.
Recommended Posts