wall Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Kao biftek a? Dakle jako vreo tiganj i par minuta obostrano?
Zverilla Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 da samo smisli sta ces uz tunu meni ne pada nista um :(
beta Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) uz tunu, kuskus i neko povrće Edited September 19, 2015 by beta kentauri
wall Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Ja neću ništa :D počevši od tune a one neka uzmu šta hoće.
wall Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Nastale kao pokazna vežba kako se mesi i peče. Trebalo je još soli ali nisam smeo zbog drugih. I tajni začin u vidu crnih semenki ^_^
wall Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 (edited) E pirinač. Kako ga skuhati da bude onako kuvan ali ne gnjecav i prekuvan? I koju vrstu, imam samo onaj smeđi, neobrađeni... Edited September 20, 2015 by wall
cmrlj Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 jedna mera pirinca, dve mere vode, poklopis i iskljucis za 15 minuta.
wall Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 (edited) Koji je ok od belih umaxiju? E da. U hladnu vodu pa da provrije, ili u vrelu vodu? So? Edited September 20, 2015 by wall
beta Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 neki dugog zrna, ne oni za pilave kratkog zrna tipa kočanski, u hladnu vodu mada može i u toplu. vodu posoli
wall Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Bravo ja. Taj sam i kupio. Piše 20 min.
banatjanin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 (edited) tuna odrezak je za na grill, i da, kao što su ti drugari i rekli, da ostane rozo unutra. odrezak posliš i pobiberiš, nauljiš i baciš na suv tiganj. vezano za nasuvo, sve kako aram kaže, jedino ja testo radim sa jajima, bez vode. razmera je 100gr brašna - jedno jaje. od pet jaja praviš nasuvo za celu porodicu. ako nećeš da se cimaš, opet kako je rečeno: kupi flekice ili skoz široke taljatele Edited September 20, 2015 by banatjanin
wall Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Hvala. Nasuvo spremam drugi put, s gotovim flekicama. Tuna se odmzava, pirinač kupljen... Valjda uspe.
banatjanin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Hvala. Nasuvo spremam drugi put, s gotovim flekicama. Tuna se odmzava, pirinač kupljen... Valjda uspe. propustio sam gore da je tuna zamrznuta. ček, polako , to može da ispadne suvo ko bukovina. odmrzni ih obavezno skroz do kraja i pripremaj tek kad budu na sobnoj temperaturi. stvarno jako kratko peci i pomoli se. i ako zajebeš biće jestivo, ali suvo i listaće se. mislio sam da pričaš o svežim odrescima
wall Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 (edited) propustio sam gore da je tuna zamrznuta. ček, polako , to može da ispadne suvo ko bukovina. odmrzni ih obavezno skroz do kraja i pripremaj tek kad budu na sobnoj temperaturi. stvarno jako kratko peci i pomoli se. i ako zajebeš biće jestivo, ali suvo i listaće se. mislio sam da pričaš o svežim odrescima Ma ne. Ne znam ja to oko sveže ribe a i iskreno, da znam, ne bih da je diram više nego što moram. Edited September 20, 2015 by wall
Recommended Posts