June 22, 20159 yr mozda da ponekad pojedes poneku papriku ili tikvicu jeo bi manje onih lekova sa drugog topika
August 24, 20159 yr Author Kupio sam kilo pirinčanog brašna... Šta mogu od toga spraviti. U skladu s mojim mogućnostima. ^_^
August 26, 20159 yr Paj sad ovo, pileće batake premazao onim čuvenim dižonom (jer je stvarno dobar), posuo ruzmairnom (jer ima najlepši miris), karijem (jer ide uz piletinu) i sve zalio s pola kile piva u kom se oseća hmelj (jer je četvrta biljka i da se karamelizuje) na dnu neko soc maslinovo ulje. sve zapakovao folijom i turio u rernu na narednih sat vremena. javljam utiske kad bude.
August 26, 20159 yr pileci bataci u pivskoj salamuri sa malo karija i jos manje ruzmarina je sjajna stvar za rostilj. odlicnu si kombinaciju napravio, samo ne znam kako ce da se ponasa sa ovim senfom (ako uopste postoji).
August 26, 20159 yr Za sada, po aromama koje dopiru iz rerne, deluje da je senf potpuno izdominirao, a na njemu sam baš štedeo. Dosta je jak.
August 26, 20159 yr note to myself: malo sam preterao sa senfom. obavezno otvoriti foiliju i ostaviti 15 min da se zapeče
August 26, 20159 yr krompir ispod kakva folija kakav džejmi faking oliver ili je to samo moj hercegovački gen, jedem krompir ko jabuku -_- edit folija tj papir može samo iz razloga lakšeg pranja posuđa :smajlicrnogorac: Edited August 26, 20159 yr by kud u maglu Simoviću