April 23, 201311 yr pa korencic je u redu i oni beli listovi iz sredine, to gricnem i ja :)al oni tamniji zeleni, pa ne ide bez nekog preliva nikako. a i to sam samo ja koji isto ko i wall ne volim bas zsalatu
April 23, 201311 yr ti lepo promesaj par kasika pavlake sa sitno seckanim belim lukom pa to posoli i pobiberi kako i koliko volis. onda iseckas salatu na trake, krastavac na trake i izmesas pa dodas taj preliv i opet promesas i to je to. mozes da dodas malo nane/bosiljka/persuna/korijandera....
April 23, 201311 yr moze, moze... inace, ja iseckam zivu tikvicu na trake (ljustilicom ili nozem za kackavalj) i mladi luk pa to smuckam s pavlakom i mirodjijom - mnogo dobro bude.
April 23, 201311 yr ja se povlačim iz ove diskusije,kao što se nisam ni uključila jer ne razumem koncept ne voljenja zelene i uopšte salate i povrća kao takvog.meni je salata obavezna i obavezna!! uz svaki obrok.
April 23, 201311 yr a jebga sad, koncept nevoljenja!sto moram da jedem zsalatu, kad mi se ne svidja, radije cu da izedem ciniju motovilca pomesanog sa sremusem, a zeleno i jedno i drugo.a da ne pricam o paradajzcicicicima i krastavciciciccima i salati od pecenih paprika s blukom...
April 23, 201311 yr salati od pecenih paprika s blukom...:žder_njam_fljp:bwt ja motovilac obično pravim kao i zelenu, dakle bluk malo soli malko šećera ulje i sirćenego, a šta velite za mešane salate?znam ljude koji mnogo više vole kojekakve mešane fore nego npr samo zelenu ili samo paradajz itd itd (ja naravno volim sve )
April 23, 201311 yr Ja dodam mladi luk i c i b, u zelenu salatu. Često naseckam i rotkviceПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
April 23, 201311 yr +1tj. posto ne volim samu zs, onda dodajem sve i svasta, banane, mandarine, avokado, semenje razno, ne bih li nekako uz sve to pojo i poneki list salate :D
April 23, 201311 yr +1tj. posto ne volim samu zs, onda dodajem sve i svasta, banane, mandarine, avokado, semenje razno, ne bih li nekako uz sve to pojo i poneki list salate :Dnisi ti losh. znam jednog koji je uz list salate dodavao pljeskavicu i lepinju, ne bi li pojeo i po neki list salate :D
April 23, 201311 yr Author Znam da nisam ali liči na mene. :DA kako sam počeo.Na nekom skupu bili super sendviči, e sad ja bih to uredno izvadio i bacio, no bio neki fin svet pa mi bilo nezgodno da bodem prste i izvlačim listove.
April 25, 201311 yr ja retko pravim samo zelenu salatu, obično pravim neke mešavine bez koncepta, tj. koncept mi je da ubacim sve živo što trenutno imam i fržideruedipa isto ko ajvi, numem da živim bez salateako je preskočim samo jedan dan, kriziram Edited April 25, 201311 yr by duda